Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Krstović: Upravi policije neophodne promjene

''Vlada mora biti institucija koja će zadobiti povjerenje javnosti. To povjerenje, kako dodaje, isključivo se može steći postizanjem dobrih rezultata''

U Upravi policije moraju se dešavati promjene, jer je to dio sistema koji je imao “konekciju sa kriminalnim strukturama”, kazao je funkcioner Demokratske Crne Gore Luka Krstović.

On je, u emisiji “Pressing” Gradske TV, istakao da Vlada mora biti institucija koja će zadobiti povjerenje javnosti. To povjerenje, kako dodaje, isključivo se može steći postizanjem dobrih rezultata.

Govoreći o proslavi Dana državnosti Srbije koju je predsjednik opštine Pljevlja Dario Vraneš organizovao, Krstović kaže da to nije prvi put da Vraneš stoji iza sličnih događaja u tom gradu.

“Mislim da bi trebao da se zamisli oko onoga što su realni problemi stanovnika Pljevalja, grada sa najzagađenijim vazduhom. Tamo građani prerano okončavaju život zbog zagađene životne sredine”, navodi Krstović.

Kada je riječ o razgraničenju opština Podgorica i Zeta, Krstović poručuje da mu je neprihvatljivo da Zeti bude oduzet i milimetar teritorije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BAJO
16.02.2024-00:24 00:24

A cujete klasicnu splač..u Demokratu. Pitaju ga za onoga Darija Vranesa i proslavu brzougusenog i ustanka i Ustava drzave Srbije. A on odgovara kako je problem ekologija. Kakvi su ovo nesoji .