Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Krapović: Opozicija je dobila ono što nikad nije u Crnoj Gori

Gledajući svijet danas stabilnost je nešto što je prijeko potrebno

44. Vlada je napravila iskorak i pokazala jednu spremnost da ipak saslušamo ono što su zahtjevi opozicije, kazao je u emisiji „Kontakt“ Televizije Nikšić ministar odbrane Dragan Krapović.

Ova Vlada, rekao je Krapović, ide i korak dalje, posebno kad se radi o popisu.

„Mislim da je opozocija dobila ono što nikad nije dobila u Crnoj Gori. Ja naravno takvo nešto afirmišem. Evo imate i danas još jedan dodatni gest premijera Spajića i vlade, činjenicu da je izglasano već pomjeranje popisa za još nekoliko dana kako bi se svi maksimalno uvjerili da je to nešto što je nasušna potreba. Ni jedna razvojna politika u ovoj državi se ne može kreirati bez tih podataka. A drugo da niko nema namjeru da bilo šta što je neprimjereno uradi, na bilo koji način da upravlja tim procesom iz političkih ili parcijalnih interesa ili interesa bilo koga drugog van Crne Gore“, istakao je Krapović.

Naglasio je da se iskreno nada da će to opozicija i uvidjeti.

„Imali smo nekih zabrinjavajućih poruka prethodnih dana. Ovo je jasno pokazana i pružena ruka i jasno pokazana volja da se stvara jedan ambijent u kome se može razgovarati, u kom se možemo dogovarati oko bitnih stvari. Samo se nadam da nije namjera da se po svaku cijenu ide iz političkih razloga u destruktivu. Mislim da to nije dobro“, smatra Krapović.

Pojedini politički subjekti ukoliko krenu u tom pravcu, kaže Krapović, dodatno će potvrditi „negdje mantru i tezu da su se radikalizovali , da su se ekstremizovali“.

„I ja ne bih želio tako nešto da vidim. Međutim, ako i to bude njihov izbor siguran sam da smo mi ipak kadri da dovedemo stvari do kraja bez obzira na sve moguće opstrukcije. Imamo adekvatne podatke koji mogu da nam omoguće da iz toga donosimo kredibilne i razvojne politike, da imamo sve one benefite koje u statističkom smislu popis donosi“, poručio je Krapović.

Gledajući svijet danas stabilnost je nešto što je prijeko potrebno.

„U Crnoj Gori kao maloj državi sa malim brojem stanovnika , državi koja nema otvorenih pitanja sa susjedima u regionu mislim da je vrlo, vrlo potrebno da dođemo do jednog stabilnog političkog ambijenta u kom se mogu reforme sprovoditi u korist građana Crne Gore“, kazao je između ostalog Krapović.

Izvorrtnk.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
29.11.2023-22:12 22:12

Gospodine Krapovicu..vi puno hvalite vasu antidrzavnu politiku..na celo teroriste Mandica..a drugo,vas pop Peric je licno bio u PG da nagovori narod da se zovu srbi..velika je propaganda iz vase voljene serbije..koja vas i placa da unistite drzavu CG..Kako cemo mi vjerovati vasim popisivacima..kad je ovaj narod pod psihozom BG i njihovih i ovih vasih popova,,U NK su dolazili vrecama novcem kako bi dali glas cetniku Kovacevicu..Ovo nije demokratija..ovo je teror..Nemojte glumiti cetnicku demokratiju….mi to znamo ko ste vi..

LoMi
30.11.2023-10:19 10:19
Reply to  Tara

TEBI JE U ŽIVOTU BAŠ DOSADNO….

Bajo
30.11.2023-06:51 06:51

Bjese li lijep rucak u Portu sa Jadovom i onim Vuksicem ? Izabraste li kakvog dobrog skuzbenika BIA da vodi ANB. Ka vojnu KOS si se sam pobrinuo. Vec su ti ga predlozili a ti ces naravno – usvojiti . Sram te bilo. A otac ti je šamarao Šešelja a ti mu sluzis . Pi

LoMi
30.11.2023-10:21 10:21
Reply to  Bajo

Baja za šefa ANBa, sve zna, ko sakim, sa čim i zbog čeka, e to je pravi čovijek !!!!

solo
30.11.2023-09:52 09:52

CRNOGORSKI NAROD DOBIO JE ZA MINISTRA ODBRANE U OKUPATORSKOJ VLADI CRNE GORE, NAJVEĆEG NEPRIJATELJA, NEZNALICU, GLUPAKA, BEZOBZIRNOG, DRSKOG, LAŽINJAVOG NASILNIKA!