Ponedjeljak, 22 Aprila, 2024
Rubrika:

Kotlica: Elektronska sjednica SO Šavnik sjutra u 18 sati

''Predstavnici ZBŠ i SNP-a su odbili da učestvuju na elektronskoj sjednici, smatraju da to je nepouzdano, uglavnom ne žele da učestvuju''

Predsjednica Skupštine opštine Šavnik Nadežda Kotlica kazala je Anteni M da će elektronska sjednica SO Šavnik biti održana sjutra u 18 sati.

“Poslije onog svega što se dešavalo, o čemu ste sigurno upoznati, i upoznata sva crnogorska javnost, mi smo odlučili da u cilju smanjenja tenzija i prevazilaženja ove situacije u kojoj smo se našli, održimo elektronsku sjednicu Skupštine opštine. To nam omogućava naš Poslovnik. I zakazali smo elektronsku sjednicu Skupštine za sjutra u 18.00h”, kazala je Kotlica za portal Antena M, dodajući da je upravo završen kolegijum sa predsjednicima klubova odbornika.

“Oni su se svi odazvali pozivu, međutim predstavnici ZBŠ i SNP-a su odbili da učestvuju na elektronskoj sjednici, smatraju da to je nepouzdano, uglavnom ne žele da učestvuju. Predstavnik Demokratske Crne Gore je rekao da mora da se konsultuje sa kolegama, pa će mi javiti da li će oni učestvovati u radu elektronske sjednice. Uglavnom sve je pripremljeno za održavanje elektronske sjednice, mi ćemo je sjutra održati i nadam se završiti ove obaveze koje stoje pred nama”, istakla je Kotlica.

Na pitanje da li je danas bilo tenzija, Kotlica kaže da nije bilo “nikakvih specijalnih tenzija”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Caramdjordje
19.03.2024-21:25 21:25

Prvo im,fiksnim telefonom javite da je Tito umro,pa onda naprijed u izbore