Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Koprivica: DPS manjinsku vladu drži u šaci

Za Demokrate je skandalozno to što je Građanski pokret URA juče u zgradi predsjedništva imao sastanak sa Demokratskom partijom socijalista, kazao je poslanik ove partije Momo Koprivica

Za Demokrate je skandalozno to što je Građanski pokret URA juče u zgradi predsjedništva imao sastanak sa Demokratskom partijom socijalista, kazao je poslanik ove partije Momo Koprivica.

“Taj sastanak je bio tajni jer je saopštenje izašlo tek nakon što je informacija procurila preko jednog portala”, rekao je Koprivica.

On ističe da je dobro da potpredsjednik URA-e saopšti šta DPS dobija od toga što Dritan Abazović računa na podršku njihovih 30 poslanika.

“Niko ne daje blanko podršku bez usluge. Ko razgovara s Abazovićem, razgovara s DPS-om. On je most do DPS-a. DPS dobija sve i najviše. Od DPS-a će zavisiti Vlada i temeljni ugovor, javne politike, zakoni…”, kazao je Koprivica na konferenciji za medije.

Manjinska Vlada je, tvrdi on, vlada podređena DPS-u, po mjeri DPS-a koji će je držati u šaci.

“Osim što je odobrena od DPS-a ona će da radi i štiti DPS. Kadrove DPS-a po dubini i poslovne šeme u javnom sektoru. To će biti satelitska Vlada DPS-a”, kazao je Koprivica.

On ističe da ko god danas da razgovara o personalnom planu za ulazak u tu Vladu, bolje da promijeni ime.

“Bolje neka se zove Drago Đurović, Darko Pajović”, dodao je Koprivica.

Poslanik Demokrata ističe da je već dogovoreno da URA dobije pet mjesta u Vladi i funkciju premijera, dok je SNP dobio sedam mjesta, od čega tri u Vladi.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Miralem
11.02.2022-14:27 14:27

Cetnici DEMOKRATE morate taj Fasizam iz sebe izbacit bar u CG ima nas mnogo vise koji cemo vam stati na put da ne rusite CG nego sto ste vi zamislili navikli smo na vase LAZI-PODVALE SAMO SETAJTE I PROTESTUJTE DOK GOD MIRNO SETATE IMA SVAKO PRAVO NA SETNJU! 
—-U- CG VLAST NIKAD VISE-CETNICIMA PREDAT!

Safet
11.02.2022-14:44 14:44

STO VI NEDRZITE U SACI MANJINSKU VLADU KA DPS -CETNICKIM DEMOKRATAMA JE KRAJ  I NIKAD VISE VLAST NECETE VRSIT DOK JE CG -MANJINE -CE VAZDA SA CRNOGORCIMA ZNATE VI CETNICI DA ONI SA VAMA NECE!

Crnogorka
11.02.2022-15:59 15:59

Vama Demokratama Cetnicima ovako slomit krila u svakoj Opstini! “Rampa” u Opštini Plav za crnogorsku kapu sa 4S: Domar Damir Krcić zabranjuje ulaske – Damire Naci im jednu korpu za smece da ih moraju bacat da nas ne bukaju i ugled CG ne prljaju!