Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Koprivica: Ako u Memorandumu bude pisalo ne sa DPS-om, razmisliću

Prva zajednička sjednica Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu i Odbora za antikorupciju održana je danas, a označilo je prepiranje unutar vladajuće većine

Prva zajednička sjednica Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu i Odbora za antikorupciju održana je danas, a označilo je prepiranje unutar vladajuće većine.

Između ostalog i veoma žustra rasprava između potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića i Dragana Krapovića iz Demokrata.

Krapović je pomenuo ponovo priču o 21 milionu.

“Što se tiče 21 miliona gospodine Krapoviću ja mislim da vam je ta priča deplasirana. Ja nisam nečastan čovjek, vi možete da tvrdite ovako ili onako. Ja ne znam ko je nudio 21 milion. Ja sam rekao na TV-u da sam čuo da se pominjala cifra od 21 milion, meni su tom periodu i nakon toga upućene prijetenje. Ja sam obavijestio ANB bio je tad Dejan Peruničić, šta hoćete vi od mene, odakle znam ko mi je prijetio? Ja sam bio u tužilaštvu i rekao, i opet ću poći, hoćete li da kažem neko ime nasumično? Nisam to ni pominjao dok Daka Davidović to nije rekao na nekoj TV stanici pa sam morao da odgovorim”, kazao je Abazović.

Abazović je još dodao da Demokrate sarađuju sa DF-om i da se sa njima slažu bolje nego sa Demokratama.

“Ja ne znam šta je problem. Malo se šlihtate vladi pa onda DF-u, DF je za vas air bus, doktor nauka. Ako hoćete neku novu većinu bez Ure srećno vam bilo, nađite je”, kazao je Abazović.

Predrag Bulatović je kazao da DF neće tražiti nikakvu novu većinu.

“Nećemo je tražiti. I ovaj memorandum koji je najavljen mi ne vidimo kao najavu formiranja neke nove većine. Svi imamo odgovornost da završimo dijalog, ako nećemo da napravimo dogovor onda građani treba da znaju ko ne želi dogovor. Ja se slažem s vama, nije lako biti DF, mora URA mnogo toga da prođe da bi bila takav savez. Vama se ne sviđaju stavovi DF-a, ni nama se 80% vaših stavova nikoliko ne sviđa, ali i s vama hoćemo da vršimo vlast”,kazao je Bulatović.

Momo Koprivica komentarisao je najavljeni Memorandum koji će sjutra potpisati SNP, URA i manjinske stranke.

“Ukoliko u tom Memorandumu bude pisalo jasno ne sa DPS-om u bilo kakvim kombinacijama, možda ću razmisliti”, kazao je Koprivica, na šta je Dragan Ivanović iz SNP-a kazao:

“Nijesam mislio lično na vas, nego na vašu partiju, da ćete kada vidite o čemu se radi i vi htjeti da se pridružite, ali sačekajmo da pročitamo sadržaj memoranduma pa ćemo pričati sjutra”, kazao je Ivanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Hey
14.12.2021-20:53 20:53

Tuzna pojava kvazi intelektualca

Ucitelj
14.12.2021-20:56 20:56

URA-Qvu splacinu CETNICKU KOPRIVICA samo da sklonite da je vise ne gledamo  PA I SA CRNIM DJAVOLEM JE BOLJE NEGO SA DEMOKRATAMA  ovako nacionalisticku i podmuklu Cetnicku  STRANKU davno nije vidjena u CRNOJ GORI!