Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Konjević: Konatara za uši vukli Medo, Darko i Žarko, sad ga šamara DF

Neće đedu biti lakše što si juče glasao podržavaoca Draže Mihailovića. Da mu može biti, đed bi te izvukao vaspitno za uši, poručio je Konjević Konataru

Ne pravdaj se, Miloše Konataru, neće đedu biti lakše što si juče glasao podrzavaoca Draže Mihailovića, kazao je predsjednik Socijaldemokratske partije SDP Raško Konjević.

Odluka Administativnistrativnog odbora da predloži Skupštini Crne Gore da za predsjednika žirija za Tinaestojulsku nagradu imenuje Bećira Vukovića izazvala je burne reakcije političkih funkcionera, ali i dijela crnogorske javnosti.

Tim povodom povela se polemika između SDP-a i URE.

Nakon što su iz SDP-a ukazali da je URA još jednom digla ruku za izbor osvjedočenih nacionalista poznatim po radikalnom protivljenju svemu onome što predstavlja suština crnogorskog građanskog društva, reagovali su iz te partije navodeći da SDP-u isti član žirija nije smetao prošle godine.

Na to je reagovao Konjević koji je rekao da SDP nije prošle godine glasao da Vuković bude član žiriji, ali jeste poslanik URE Miloš Konatar.

Konatar je potom odgovorio Konjeviću, ističući da mu za razliku od poslanika SDP-a “smetaju i četnici, i šovinisti, i lopovi”.

“Evo ga. Popravila se epidemiološka situacija i Konjević opet može da se bavi politikom. Moj đed je bio antifašista i zarobljenik u Drugom svjetskom ratu, boreći se za slobodu. Pa i za Raška ovakvoga kakav je danas”, naveo je Konatar na Tviteru.

Odmah je uslijedio i odgovor Konjevića.

“Ne pravdaj se, Konataru, neće đedu biti lakše što si juče glasao podržavaoca D. Mihailovića. Da mu može biti izvukao bi te vaspitno za uši. Zaslužio si. Tako su te u partijama za uši izvlačili i Medo, čak i Darko, manje Žarko. Sad si stigao da te “šamaraju” DF-ovci. Aksios”, poručio je Konjević.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Miro
08.06.2021-12:35 12:35

Kontar je politicki sin od Jelusicke. Slazu se te dvije moralne nizbrdice.

Kavez
08.06.2021-13:43 13:43

Srecemi Konatara slusat odma bolest dobijes sve vrste napada na organizam gori je od MILKE TADIC zvale po ustima ne umiju obrisat a kamoli sto progovorit!