Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Konjević ironično: Predstavnik vlasti nudio 500.000 eura za prisustvo na sjednici kako bi imali kvorum

Nakon vijesti da SDT neće pokrenuti istragu u slučaju navodnog nuđenja mita potpredsjedniku Dritanu Abazoviću, Konjević ironično kazao da je da jedan od predstavnika aktuelne vlasti ponudio njegovoj partiji pola miliona eura za prisustvo na sjednici Skupštine, održanoj krajem decembra, kako bi bio ostvaren kvorum

Poslanik SDP-a u Skupštini Crne Gore Raško Konjević ironično je kazao, reagujući na vijest da Specijalno državno tužilaštvo neće pokrenuti istragu u slučaju navodnog nuđenja mita potpredsjedniku Vlade Dritanu Abazoviću, da je da jedan od predstavnika aktuelne vlasti ponudio njegovoj partiji pola miliona eura za prisustvo na sjednici Skupštine, održanoj krajem decembra, kako bi bio ostvaren kvorum.

”Predstavnik izvršne vlasti, nudio nam je 500.000 eura, krajem decembra, da prisustvujemo sjednici Skupštine Crne Gore kako bi imali kvorum. Ne treba tužilaštvo da zove za izjave, neka kopiraju izjavu Dritana Abazovića oko 21 miliona. Imam “povjerenja” u istinost njegovih navoda”, naveo je Konjević u objavi na Tviteru.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Subotica
22.01.2021-15:22 15:22

EU–Evropo dozvolili ste Jedino u Crnoj Gori legalizaciju davanja mita ! To jedino VAZI za ZELELELELENENE EU U CRNOJ GORI!

Dusanka
27.01.2021-09:27 09:27

Nudio nudio, nego sta. Bravo Rasko, sve se zna.