Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Konatar o targetiranju poslanika: Bečića, Bogdanovića, Krivokapića, Spajića i Milatovića smatram odgovornim za sve

Za ovo i sve što može izaći iz ovoga lično smatram odgovornima Aleksa Bečić i Boris Bogdanović - naveo je Konatar

Poslanik pokreta URA Miloš Konatar oglasio se na Twitteru povodom sajta izdaja.me koji targetira poslanike te partije i SNP.

Kako poznat rukopis crtanja meta. Mračni centri su i dalje tu, i spremni su na sve zbog fotelja. Samo neka znaju jedno – “što god dođe mi smo mu naredni!” Za ovo i sve što može izaći iz ovoga lično smatram odgovornima Aleksa Bečić i Boris Bogdanović – naveo je Konatar.

On je zatim dodao.

Kao i kabinet PV i lično Krivokapića, zajedno sa ministrima Milojkom Spajićem i Jakovom Milatovićem. Svojom retorikom i djelovanjem su uradili sve da nacrtaju mete političkim protivnicima. Pa je li to vrijedno toga? U svakom slučaju – uplašiti nas neće – zaključio je Konatar.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
24.01.2022-15:41 15:41

Svakom dosta da ih samo vidi  TO SU  SESELJEVI  SKOLARCI  evo sta kaze Dragan J. Vučićević, brutalno je napao Bečića i putem naloga na Tviteru govoreći o ”Bečićevom toplom bratu” i ”đakuzi-gimnastici negde u nekom luks apartmanu u ‘genocidnom’ Beogradu”.

Petar Pan
24.01.2022-17:16 17:16

To su ti sa kojima si naumio da demokratizuješ Crnu Goru. Sjeti se za ovih godinu ipo koliko su Crnogorci obespravljivani i kako ste ih nazivali i ti i tvoj šef i ovi koje sada prozivaš. Dozovui se pameti Konataru. Crnoorci nijesu nacionalisti ni fašisti. Crnogorci samo hoće svoju Crnu Goru koja je dom svih. Dom Crnogoraca jednako kao i Srba, Muslimana, Bošnjaka, Hrvata, Roma… Ali ne četnika i popova.