Ponedjeljak, 13 Maja, 2024
Rubrika:

Koalicija Za budućnost Mojkovca predala izbornu listu, nosilac Vesko Delić

Nosilac liste Vesko Delić nakon predaje kazao je da sa sigurnošću može reći – ''da spoj mladosti i iskustva umrežen sa željom za promjenama, Mojkovcu donosi svijetlo na kraju tunela''

Koalicija “Za budućnost Mojkovca” koju čine Nova srpska demokratija, Demokratska narodna partija, Pokret za promjene, Radnička partija i Socijalistička narodna partija večeras je predala izbornu listu za predstojeće lokalne izbore u Mojkovcu.

Nosilac liste Vesko Delić nakon predaje kazao je da sa sigurnošću može reći – “da spoj mladosti i iskustva umrežen sa željom za promjenama, Mojkovcu donosi svijetlo na kraju tunela”.

“Da se ne radi o floskulama, potvrđuje lista kandidata koji hoće svojim primjerom da posvjedoče lokalpatriotizam. Radi se o ljudima koji su ostali u gradu na Tari uprkos tendenciji iseljavanja i svemu onome što je vodilo bježanju bez obzira. Svaki glas našoj koaliciji je slovo novoj istoriji Uroševog grada kojem je privreda bila i biće temelj”, istakao je Delić.

On je dodao da su građani Mojkovca 30. avgusta iskazali svoju volju, te da je na njima da tu volju pretoče u pobjedu i preuzimanje odgovornosti.

“Volio bih da moji sugrađani shvataju važnost trenutka i potrebu građana Mojkovca za promjenom. Uložiću svoje znanje i viziju za dobrobit grada i nećete se pokajati. Želim Vam napredak i život dostojan čovjeka”, zaključio je Delić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cetinje
10.11.2021-10:15 10:15

Tako druze stoce da se slikate ispred KRALJA NIKOLE sa srpskim zastavama  ka ovi tvoji iz srpskih stranaka koji ga kite srpskim zastavama a znamo ko ga je pocerao iz svoje matice !