Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Knežević: Vukićevićeva iza svog stava sakrila tuđe sramote

Predsjednik DNP-a Milan Knežević osvrnuo se na glasanje predstavnice Crne Gore Maje Vukićević u Političkom komitetu Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope (PSSE), koja je glasala protiv pozivanja Kosova u članstvo Savjeta Evrope

Predsjednik DNP-a Milan Knežević osvrnuo se na glasanje predstavnice Crne Gore Maje Vukićević u Političkom komitetu Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope (PSSE), koja je glasala protiv pozivanja Kosova u članstvo Savjeta Evrope.

“Mogla je danas da dobije “temperaturu”, “tetki da odnese lijek”, istrguje neku visoku funkciju, ali je iza svog stava sakrila tuđe sramote i kalkulacije i osvijetlila ono malo obraza po kome se još uvijek u svijetu kazujemo. I sjutra kad nastave sa tvitera, fejsbuka, instagrama, da mitraljiraju na Majin osmijeh, neće mi biti krivo, jer oni čine što znaju, ali svima onima što su ćutali ovih dana kad je trebalo da govore, poručujem da nastave da ćute, jer posle ovog više ništa ne treba ni da kažu”, kazao je Knežević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ivan
27.03.2024-22:31 22:31

Ma…….., ma čobanin.

COG-CRNOGORSKA OSLOBODILAČKA GERILA
28.03.2024-05:42 05:42

Njen glas nije odlučivao inače bi ka i ti mnogo puta zažmurila i podigla ruku. 5,4 približavate se cenzusu strmoglavo i pored masovnijeh uhljebljenja.

Kuci
29.03.2024-10:52 10:52

Kosovo uskoro u NATO.