Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Knežević: Spremni smo na razgovore sa svim činiocima većine od 30. avgusta

Rekao je da je on Srbin, da govori srpski jezuk, da ide u srpsku crkvu

Nosilac liste ZBCG Milan Knežević rekao je da očekuje 15 mandata do kraja brojanja glasova. On, kao i većina nosilaca lista ponavlja da bez njih nema stabilne vlade.

-Ponosan sam na sve kandidate poslanike, ali i na hiljade naših članova oni su dali nemjerljiv doprinos sjajnom rezulttau koji je malo ko očekivao – kazao je Knežević. Kampanja pokazala da smo mi neuništivi. – dodao je on.

Rekao je da ne želi da se vlada pravi na način da u njoj budu oni koji nisu učestvovali na izborima.

-Stabilne vlade nema bez koalicije ZBCG, ponavlja i Knežević. To dalje znači da smo spremni na razgovore sa svim konstituentima avgustovske većimne i da ih pozovemo da ne povlače separatne poteze i prave separatne koalicije – rekao je Kneežvić.

Rekao je da je on Srbin, da govori srpski jezuk, da ide u srpsku crkvu.

-Da znate da će to biti i sjutra 12. juna i želim da to uzmu u kalkulaciju to oni koji žele da pregovaraju sa nama – istakao je Knežević.

Rekao je da očekuju da ga pozove PES na razgovor.

Oni nemaju većinu jer ako budete pravili kalkulacije, može se desiti da DPS sa manjinama ima većinu. Mi imamo prinicipe i želimo da na osnovu tih principa se dogovaramo – rekao je Knežević. Rekao je da ne vidi pad, posebno uzeći u obzir izlaznost.

-Kao što PES ima principe imamo i mi principe. Ne bi blo dobro da se ulazi u separatne akcije. Ne može Vlada da se formira bez kompromisa – kazao je Knežević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Andrija
12.06.2023-03:35 03:35

Greote ovih “profesionalnih Srba”! Hoce li sad cika Vucko da vas vuce za USI? Ima da vas uhvati zasto!