Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

STAO U ZAŠTITU BRATA PUTINA: Knežević poručio ministru Krapoviću da ”smanji doživljaj”

''Ja ću se zalagati da naši vojnici ne idu ni na kakav front koji bi, ne daj Bože, rezultirao njihovom smrću ili stvaranjem Crne Gore kao neke geopolitičke mete Rusije ili bilo koga drugoga''

Predsjednik DNP-a Milan Knežević jutros je u gostovanju na srpskoj TV Prva rekao da bi Crna Gora mogla biti legitimna meta Rusije u slučaju eskalacije rata u Ukrajini, a ministru odbrane Draganu Krapoviću poručuje da ”smanji doživljaj”.

“Ja ne bih bio srećan da dođe do tog geopolitičkog sukoba. Ja ću se zalagati da naši vojnici ne idu ni na kakav front koji bi, ne daj Bože, rezultirao njihovom smrću ili stvaranjem Crne Gore kao neke geopolitičke mete Rusije ili bilo koga drugoga. Znajući Crnu Goru, znajući nas, prepostavljama da bi se država pretvorila kao onaj film ‘Tri karte za Hollywood’ i apelujem i na našeg ministra odbrane ove neke ratnohuškačke i antiruske izjave koje je imao posljednjih dana malo smanji doživljaj, jer s tim našim vojnicima, kažem vam, ne možemo da idemo ni u lov na zečeve”, rekao je Knežević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
10.03.2024-16:16 16:16

Knezevic..zvani Pipun..antidrzavnik..pucista-terorista..poznat je i od prije za koga radi..i za koga misli…Oladi malo!

Ahmedin
10.03.2024-16:16 16:16

Tri karte za Hollywood’ Ovaj ne moze nijednu izgovorit sto nece pomenu tri -vuckova -Seseljeva cetnicka skola !!

COG-CRNOGORSKA OSLOBODILAČKA GERILA
11.03.2024-08:30 08:30

Pipun, Milica profesorica i dragan Koprivica kupili tri karte Sibir, da tamo šire ljubav i mir. On iz ravne zete, ona sa durmitora dete, dragan rođen u onogoštu gradu, šire ljubav, panjoke i marmuladu.