Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Knežević: Ako Demokrate nisu zadovoljne ulaskom BS-a u Vladu, neka je napuste

Komentarišući to što se Demokrate protiv participacije Bošnjačke stranke, Knežević kaže da u tom slučaju, Demokrate mogu da napuste pozicije na kojima su

Predsjednik DNP-a Milan Knežević rekao je da nema ništa protiv da Bošnjačka stranka bude dio Vlade, te da ne bi trebale ni BS da ima nešto protiv toga da nekadašnji DF bude u vlasti.

Komentarišući to što se Demokrate protiv participacije Bošnjačke stranke, Knežević kaže da u tom slučaju, Demokrate mogu da napuste pozicije na kojima su.

“Ako Demokrate nisu zadovoljne ulaskom BS-a u Vladu neka je napuste, kao što Milojko Spajić može da kaže – ova vlada je dostigla svoje limite, idemo na prijevremene izbore”, rekao je Knežević na Srpskoj televiziji.

Naglasio je da je u politici sve relativno i da ništa nije isključeno.

Knežević je rekao i da “DPS gine da uđe u Vladu”.

“Oni nemaju nikakav plan, strategiju, oni su postali opozicija, da bi ušli u vladu sa Spajićem. Po čitav dan ga mole uklizavaju mu, postalo mi je degutatno sta se napravi od velikog DPS”, zaključio je Knežević.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COG-CRNOGORSKA OSLOBODILAČKA GERILA
22.02.2024-15:27 15:27

Neka od prabaka mu je direktni potomak od Pavla Orlovića, a neki od prdeka mu je takođe direktni potomak ali od Miloša KObilića, dok mu je praujna rođena sestra od strica svetice carice Milice. Jedna od daljih strina je potomkinja dadilje ili savremene bebisiterke na dvoru njemanjića u kojem je ninala kolijevku svetom savu. Svi ti pra deke, bake, ujne, strine i dadilje su spakovale u jedno kišno jutro, na carske kare, svo svoje imanje i śećanje i obreli u Majanoviće obećanu zemlju, ostalo je istorija. Iz tih śećanja trica i kučina, krpica i opanaka se abortirao i ovi milanče… Pročitaj više »

Maksim
22.02.2024-15:31 15:31

Da ne račnaš da ćeš se u tom slučaju dokopati rusfilu Sektora bezbjednosti?
I da smo načisto: ne vidim razliku izmedju vas.

LoMi
23.02.2024-11:24 11:24

Bravo gospodine REŠPEKT što jedan uvaženi bot odje reka…..