Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Klub odbornika DPS Bijelo Polje: Vlada ignorisala godišnjicu zločina u Štrpcima

''Sjenima žrtava poklonili su se predstavnici društvenog i političkog života, ali kultura sjećanja izgleda ne stanuje u redovima bjelopoljske opozicije i crnogorske Vlade''

“Okupljanjem kod spomen obilježja “Sat života”, građani Bijelog Polja obilježili su 31.godišnjicu sjećanja na 20 žrtava otmice sa stanice Štrpci. Sjenima žrtava poklonili su se predstavnici društvenog i političkog života, ali kultura sjećanja izgleda ne stanuje u redovima bjelopoljske opozicije i crnogorske Vlade”, navodi se u saopštenju Kluba odbornika DPS Bijelo Polje.

Oni ističu da iako su predstavnici Vlade Crne Gore, na čelu sa ministrom zdravlja dr Šimunom boravili u Bijelom Polju, poklanjanje žrtvama otmice izostalo je zbog “unaprijed zakazanog ručka”.

“Zgranuti takvim obrazloženjem, postavljamo pitanje da li je Vladi i njenim ministrima važniji ručak od pijeteta prema žrtvama ovog stravičnog zločina? Za one čiji koalicioni partneri rado dočekuju Dodika, odgovor je vrlo izvjestan”, zaključuje se u saopštenju Kluba odbornika DPS Bijelo Polje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve