Utorak, 14 Maja, 2024
Rubrika:

Kankaraš Pejoviću: Izdali ste amanet Amfilohija i pogazili ono najsvetije u čovjeku

Demokrate su, dodaje, sačuvale DPS od hapšenja u momentu kad je ruka pravde konačno krenula u Crnoj Gori

Novice Pejoviću, SNP nije i ne misli da je Temeljni ugovor. Ne držimo se mi za fotelje, niti kukamo za njima kao pojedini, nego smo ponosni i srećni što ste baš vi zajedno sa DPS-om oborili Vladu zbog Temeljnog ugovora i time pokazali ko ste i šta ste, poručio je Aleksa Kankaraš, odbornik SNP-a u Skupštini opštine Nikšić, odborniku Demokrata u Skupštini opštine Golubovci.

“I kad je pala ova Vlada koja je imala rezultate, nismo počeli da kukamo za foteljama, nismo pozivali narod da nam spasi fotelje, nismo kao vi crtali mete vašim članovima i simpatizerima i nazivali vas izdajnicima da bi te iste fotelje sačuvali, ne jer uvijek sve što radimo – radimo dostojanstveno”, kazao je Kankaraš.

Demokrate su, dodaje, sačuvale DPS od hapšenja u momentu kad je ruka pravde konačno krenula u Crnoj Gori.

“Mi smo imali samo jednu grešku kad smo vas stvorili da budete tobožnji političari. A nekima smo plaćali školarinu i stanove da bi danas bili najljući protivnici SNP-a. Niste odgovorili ni na jedno pitanje koje smo vam postavili. Jasno je da odgovora nema i da ga neće biti. Izdali ste amanet blaženopočivšeg mitropolita Amfilohija i pogazili ono najsvetije u čovjeku. Dobro se zapitajte kako ćete i sa čim izaći među birače i vjernike SPC. Nama je odgovor odavno jasan”, zaključuje Kankaraš.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
22.08.2022-19:07 19:07

…izdaše ga njegovi ; gojko , džomo i ostala bradata fukara a kamoli ovi -sad se svi grabe da se dodvore jOVANU… biće da je ruka pravde krenula čim su zaposlili kriminalce u ANB ,MUP i ostale vitalne službe —
za tkzv.tu vidjet ce se ,doduse malo kasnije /jer se mora dograditi ZIKS/ pa i za učesnike i potpisnika i ostale izdajnike …