Subota, 27 Jula, 2024
Rubrika:

Jovanović u policiji dao izjavu o kriminalcima bliskim NSD

Kako je nezvanično potvrđeno Danu o svemu je upoznato Osnovno državno tužilaštvo koje je zatražilo od Jovanovića da pojasni navode iz svoga saopštenja, zbog čega je pozvan u policiju da da izjavu

Nosilac liste “Budva naš grad” Nikola Jovanović juče je dao izjavu u stanici budvanske policije povodom njegovih navoda da se u gradu od strane kriminalaca bliskih Novoj srpskoj demokratiji (NSD) vrše zastrašivanja predstavnika građana.

Kako je nezvanično potvrđeno Danu o svemu je upoznato Osnovno državno tužilaštvo koje je zatražilo od Jovanovića da pojasni navode iz svoga saopštenja, zbog čega je pozvan u policiju da da izjavu.

Jovanović je ustvrdio da se vrše zastrašivanja predstavnika političkih partija od strane kriminalnih osoba bliskih NSD-u da odustanu od formiranja koalicione vlasti sa tom listom koju on predvodi.

On je pozvao Specijalno državno tužilaštvo (SDT), Specijalni policijski tim i međunarodne partnere da hitno reaguju i spriječe maligni uticaj kriminalnih struktura u političke procese i zaštite izabrane predstavnike građane, uz tvrdnju da se kriminalne osobe voze blindiranim vozilima i naoružane su.

„Ovih dana vrše se zastrašivanja i prisiljavanja pojedinaca sa izbornih lista i predstavnika političkih subjekata da odustanu od formiranja koalicione vlasti sa našom izbornom listom. Na taj način od strane organizovanog kriminala vrši se uticaj na političke procese i pojedince kako bi se na nasilan način formirala vlast oko nosioca liste NSD Mladena Mikijelja“, naveo je ranije Jovanović.Nosilac liste “Za budućnost Budve – Budva naš grad”, Mladen Mikijelj koji je poručio Jovanoviću da pokušava da u redovima NSD-a pronađe neke kriminalce, i ne razlikujući se nimalo od DPS-a želi da kriminalizuje one koji su dali najveći doprinos u borbi protiv te pošasti.

„Neljudski je da one čestite Budvane, koji su ga kada je došao u Budvu prihvatili kao najbližeg, vrijeđa na ovaj način, a oni su dali i te kako veliki doprinos da od jednog anonimusa postane značajna politička ličnost“, naglasio je Mikijelj.

IzvorDan

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve