Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Joković o pregovorima za formiranje Vlade: Ne ucjenjujemo, ali nećemo ni da nas potcjenjuju

Istakao je da nije bilo govora o podjeli resora

Predsjednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković kazao je ADRIA televiziji da bi bilo dobro da nova Vlada bude što šira i time politički stabilnija, odnosno da ne zavisi od bilo kog pojedinaca i da traje četiri godine.

On je istakao da SNP, kada su u pitanju pregovori o novoj izvršnoj vlasti, niko neće ucjenjivati, ali neće dozvoliti ni da bilo ko potcjenjuje tu stranku.

“Postignut je visok stepen saglasnosti kada je riječ o principima buduće vlade koje je PES dostavio potencijalnim partnerima”, rekao je Joković i dodao da je važno da Vlada bude šira kako bi bila stabilnija.

Istakao je da nije bilo govora o podjeli resora.

“Principi su potpuno prihvatljivi, to su isti principi po kojima je formirana 43. Vlada, a ostalih ponuda nijesmo imali. Principi su nam prihvatljivi i nastavićemo razgovore sa Evropom sad”, rekao je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Nikola
25.07.2023-15:35 15:35

Naravno da nesmiješ dopustiti da pocjenjuju tvoj kriminalni IQ
Nisi ti bilo ko, sa 35g kada su ti rekli da si srbin i vjernike sekte odma si shvatio a. sve si mislio do tada da je to isto
Blago majci koja te ima pametnice

Milena
25.07.2023-17:50 17:50

Ha,ha ,ha oni nekoga da ucjenjuju.Jedva presli cenzus,pola clanova im pobjeglo ne bi li se opet negdje uhljebili.Potpuno nevazni,prvi sledeci izbori nece postojati.