Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

Joković: Glas naroda je i glas boga, DF treba da učestvuje u vlasti

Kako sada stvari stoje, kako kaže Joković, Vlada Zdravka Krivokapića neće dobiti podršku u parlamentu. To je, smatra, rezultat izjava Krivokapića i neozbiljnih dešavanja unutar Vlade

Lider Socijalističke narodne partije Vladimir Joković smatra da Demokratski front treba da učestvuje u svakoj vladi koju formira parlamentarna većina.

“Glas naroda je i glas boga i DF treba da učestvuje u vlasti. Onda je logično pitanje: Zašto će nam izbori ako određujemo ovi mogu, a ovi ne mogu da sačinjavaju vlast. Ublažavanjem retorike i brzim promjenama u Crnoj Gori vjerujem da će svi oni koji učestvuju na izborima bez ikakvih problema biti poželjni da sačinjavaju vlast, naravno ako imaju širok koalicioni kapacitet da stvore parlamentarnu većinu”,  kazao je Joković u Jutarnjem programu na TV Pinku.

Kako sada stvari stoje, kako kaže Joković, Vlada Zdravka Krivokapića neće dobiti podršku u parlamentu. To je, smatra, rezultat izjava Krivokapića i neozbiljnih dešavanja unutar Vlade.

“Ta vlada je bila i te kako posvađanja, tu nije bilo saradnje… Krivokapić se odmetnuo od liste koja ga je proizvela. Nije odradio ono što je bila dužnost Vlade – popis, potpisivanje Temeljnog ugovora, odlučna borba protiv kriminala i korupcije… Veoma je neuspješan eksperiment sa Vladom Zdravka Krivokapića”, ocijenio je Joković.

Komentarišući predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, Joković je rekao da je SNP imao izvanredne odnose sa svakom vlašću u Srbiji.

“Kako radi Aleksandar Vučić najbolje pokazuju rezultati i broj glasova koje osvaja na izborima. Za nas je najbolji predsjednik Srbije i najbolja vlast u toj zemlji ona koju izaberu građani. Kao što vidimo, ubjedljivo pobjeđuje Vučić, a ne pobjeđuje zato što priča već zaista razvoj ekonomije u Srbiji je nešto na šta treba da se ugledaju sve zemlje Zapadnog Balkana koje nisu u EU”, zaključio je Joković.

IzvorPink

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Marina
29.01.2022-12:25 12:25

A sto je Jokovicu ovaj drugi dio naroda,koji je u skupstini predstavljaen ssmo sa jednim mandatom manje.Zar i to nije narod?Uskoro ,po vama ,to moze biti glas naroda.

B.Zekovic
29.01.2022-12:28 12:28

Jenom izdajnik Crne Gore, uvijek izdajnik Crne Gore, jednom neprijatelj Crne Gore, uvijek neprijatelj Crne Gore. Jednom neprijatelj Crnogoraca i Crnogorskih naroda uvijek neprijatelj Crnogorskihj naroda. Jednom Veljesrbin, dovijeka veljesrbin. Neobrazovan, nemilosrdan, prevrt6ljiv, iskren samo kao sluga Srbije i neprijatelj Crne Gore. To je politicar Jokovic, to je njegova partja SNP, partija Momira Bulatovica, Predraga Bulatovica, Alekse Becica, cije je ostatke okupio Jokovic. Oprem dobro neprijaatelji borci za unistenje Crne Gore.

HRRVATSKA
29.01.2022-12:32 12:32

Jokoooooooooooo DEMOKRATE moguli i oni u vladi ? I sad bi Dritko i Joko da se svi malo pravimo ludi, da zaboravimo suštinu, a orjentišemo se samo na lijep rječnik. Neće da može, poručile Demokrate!