Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Jakšić Stojanović: Obilasci obrazovno-vaspitnih ustanova u Crnoj Gori predstavljaju najznačajniji segment djelovanja

Posjetu ministarke i tima Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija, iskoristili su i učenici koji su tokom razgovora iznijeli svoje predloge i sugestije koji se odnose na unapređenje kvaliteta obrazovnog procesa

Ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić-Stojanović, posjetila je danas opštinu Tuzi i obišla JU OŠ „29. novembar“ u Dinoši, potom JU OŠ „Mahmut Lekić“, JU OŠ „Jedinstvo“ u  selu Skorać  i Gimnaziju „ 25. maj“.

“U razgovoru sa direktorima, nastavnicima i vannastavnim osobljem ovih ustanova, ministarka se u direktnoj komunikaciji sa direktorima skola, nastavnicima, vannastavnim osobljem i ucenicima upoznala sa najznacajnijim rezultatima rada ovih ustanova, ali i izazovima sa kojima se suočavaju”, saopšteno je iz Ministarstva.

Posjetu ministarke i tima Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija, iskoristili su i učenici koji su tokom razgovora iznijeli svoje predloge i sugestije koji se odnose na unapređenje kvaliteta obrazovnog procesa.

“Ministarka je istakla da obilasci obrazovno-vaspitnih ustanova u  Crnoj Gori predstavljaju najznačajniji segment djelovanja i da jedino na taj način, zajedno, možemo raditi na unapređenju kvaliteta obrazovnog procesa, što mora biti prioritet cjelokupnog društva”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve