Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Izborni štab: Mandić ne bježi od dijaloga ili duela, koncept debate na RTCG imao dosta manjkavosti

Mandić i njegov izborni štab, po njihovim riječima, samostalno i na osnovu realnih parametara i analiza procjenjuju koje su to emisije na kojima treba učestvovati i kako sve važne medije uvažiti

Koncept debate na RTCG je imao dosta manjkavosti. Čak se može konstatovati da neki kandidati imaju svoju štopericu, kao i da se bave dječjim igrama poput nabacivanja pitanja, a onda ulaze u namještene replike i komentare kako bi i tu ugrabili više vremena, saopštili su iz Štaba predsjedničkog kandidata DF-a Andrije Mandića.

“Andrija Mandić, kandidat koalicije Za budućnost Crne Gore, ne bježi od bilo kojeg sučeljavanja, dijaloga ili duela. To je, uostalom, pokazao svih ovih godina. Već smo bili na RTCG, svi kandidati sa svojim idejama, predlozima, ličnostima i javnošću koja je to posmatrala”, naveli su iz DF-a.

Demokratski je, po njihovim riječima, pružiti priliku i drugim medijima.

“Sjutra smo, naprimjer, na TV Vijesti. Želimo da čujemo i uvažimo svakog i nema potrebe za ponavljanjem istog”, dodaju iz DF-a.

Mandić i njegov izborni štab, po njihovim riječima, samostalno i na osnovu realnih parametara i analiza procjenjuju koje su to emisije na kojima treba učestvovati i kako sve važne medije uvažiti.

“Koncept debate na RTCG je imao dosta manjkavosti. Čak se može konstatovati da neki kandidati imaju svoju štopericu, kao i da se bave dječjim igrama poput nabacivanja pitanja, a onda ulaze u namještene replike i komentare kako bi i tu ugrabili više vremena”, konstatuju iz DF-a.

Takođe,  pojašnjavaju iz DF, neki od kandidata su se “razgalamili” proteklih dana u vezi debate na RTCG, a i, kako kažu, poručivali su da “imaju nešto važno da saopšte našem predsjedničkom kandidatu”.

“Andrija Mandić će u petak veče, nakon pobjedničkog skupa u Podgorici, biti učesnik debate na TV Vijesti, tako da će ostali kandidati dobiti priliku da sa njim rasprave mnoga pitanja i riješe sve nedoumice. To im je svakako i šansa da čuju program i ideje koje će Andrija Mandic realizovati nakon pobjede na predsjedničkim izborima”, zaključuju iz DF-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve