Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Injac: Rješavanje naslijeđenih problema je prioritet u narednom periodu

Ministarka odbrane Olivera Injac se sastala sa delegacijom vojnih penzionera

Ministarka odbrane Olivera Injac se sastala sa delegacijom vojnih penzionera predvođenom pukovnikom u penziji Željkom Vukićem, predsjednikom Udruženja vojnih penzionera, saopšteno je iz ministarstva odbrane.

Oni su tom prilikom ministarki Injac čestitali na imenovanju i poručili da se nadaju produktivnoj saradnji.

Predočili su probleme i izazove sa kojima se suočavaju, gdje su kao prioritet definisali stambenu problematiku. Na rješenje tog pitanja već dugi niz godina, kako su istakli, čeka veliki broj korisnika vojnih penzija u Crnoj Gori. Uz razumijevanje trenutne finansijske situacije, kako su istakli, ponudili su i nekoliko mogućih rješenja, što bi, vjeruju, bio i jedan od načina afirmisanja vojne profesije.

Ministarka Injac je, prije svega, izrazila poštovanje prema doprinosu predstavnika delegacije vojnih penzionera Vojsci Crne Gore, koji se ogleda u njihovim dugim i časnim karijerama.

Tom prilikom, ministarka odbrane, poručila je da podržava Udruženje, te da će se razmotriti mogućnosti za hitno rješavanje nekih od mnogobrojnih naslijeđenih problema. Injac je poručila da će u narednom periodu to biti jedan od prioriteta, uzimajući u obzir njihove profesije, godine i zdravstveno stanje.

Kao jedan od mogućih budućih pravaca saradnje navela je i projekte u koje se mogu uključiti penzionisana vojna lica u svojoj struci, za šta, kako je zaključila, ima prostora, zaključuju iz ministarstva.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve