Petak, 1 Marta, 2024
Rubrika:

Iković: Preokret je oslobođenje od partijske zavisnosti

''Kroz ovaj program smanjujemo zavisnost od partija koje su isključile znanje i struku i kroz ovaj program konačno pokrećemo politički, ekološki, ekonomski i kulturološki preokret''

Program siguran posao, siguran stan i siguran prostor je preduslov zasiguran politički sistem, poručio je kandidat za poslanika sa liste “Preokret za sigurnu Crnu Goru”, Vuk Iković.

“To znači da nećemo toliku pažnju usmjeravati na političare i partije nego na to kako ćemo danas potrošiti uspješno i kvalitetno svoj dan i kako ćemo obezbijediti sredstva za najmanje dva putovanja godišnje. Kako ćemo svojim znanjem unaprijediti svoje selo, svoj kvart, svoju ulicu. Zato kroz ovaj program smanjujemo zavisnost od partija koje su isključile znanje i struku i kroz ovaj program konačno pokrećemo politički, ekološki, ekonomski i kulturološki preokret”, saopštio je Iković.

Zato, smatra on, da bi mladi podstanari imali glas u Parlamentu, da bi mali biznisi imali zastupnika u Parlamentu i da bi konačno priroda imala zastupnike u Parlamentu “treba nam Preokret”.

“Odnosno, Preokret je ono što treba Crnoj Gori”, zaključio je Iković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve