Subota, 25 Maja, 2024
Rubrika:

Huter: Ivanović da se izvini što je saopštio neistinu, pokušao je da minimizira Mandićeve i Dodikove provokacije

''Drugi motiv ministra da sakrije protestnu notu, vidimo u veoma intenzivnim naporima PES-a da se političkom korupcijom i podilaženjem Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću obezbijedi što duži opstanak Vlade, po svaku cijenu''. naveo je Huter

– Juče je javnosti predočena protestna nota Federacije BiH povodom posjete Milorada Dodika, za koju je ministar vanjskih poslova Filip Ivanović tvrdio da ne postoji. Imajući u vidu ideološko opredjeljenje ministra koje je veoma jasno pokazao kada nam je svojevremeno u kolumnama tumačio zašto „NATO nije naš interes“, jučerašnji pokušaj manipulisanja javnošću nas navodi da je ministar Ivanović sa visine svog ega htio da relativizuje štetu koju je učinila privatna Dodikova posjeta crnogorskom parlamentu – poručuje Oskar Huter, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore.

“Drugi motiv ministra da sakrije protestnu notu, vidimo u veoma intenzivnim naporima PES-a da se političkom korupcijom i podilaženjem Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću obezbijedi što duži opstanak Vlade, po svaku cijenu.

Svakako, očekujemo da se ministar Filip Ivanović izvini javnosti što je saopštio neistinu, namjerno doveo građane u zabludu, i pokušao da sakrije kakve je posljedice po ugled države proizveo pokušaj Milorada Dodika i Andrije Mandića, da pokvare odnose Crne Gore sa Federacijom BiH”, naveo je Huter.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve