Četvrtak, 16 Maja, 2024
Rubrika:

Hrvatska građanska inicijativa: Za pojedine potrebna teška mehanizacija da se odvoje od fotelja

Iz HGI su ocijelnili, da nijesu bježali od izbora, zbog straha od gubitka funkcija, danas bi građani Tivta imali usvojen Budžet za tekuću godinu i Grad bi u svim segmentima funkcionirao redovno

Nakon višemjesečnog prenemaganja i iscrpljivanja tivatske javnosti, na rubu zakonskih rokova, za koje se osnovano sumnja da su istekli, oni koji vrše vlast u Tivtu, konačno su uradili ono što su trebali još početkom septembra 2021. godine, a to je predložiti skraćenje mandata Skupštini Općini Tivat, saopšteno je iz Hrvatske građanske inicijative (HGI).

Iz HGI su ocijelnili, da nijesu bježali od izbora, zbog straha od gubitka funkcija, danas bi građani Tivta imali usvojen Budžet za tekuću godinu i Grad bi u svim segmentima funkcionirao redovno.

“Dok su bili u opoziciji optuživali su prethodnu vlast da su im funkcije jedini cilj, a sada vidimo, na njihovom primjeru, da je većina iz još uvijek aktualne vlasti baš takva. Pojedinima teško padaju izbori koji dolaze, jer slute skori rastanak od voljenih fotelja”, navodi se u saopštenju.

Za neke će, ocjenjuju iz HGI, biti potrebna teška mehanizacija da se odvoje od njih.

“Prijedlogom da se skrati mandant lokalnoj Skupštini, tivatska vlast je potvrdila da je opozicija bila u pravu. Mi bi im bili zahvalni na tome samo da nisu napravili veliku štetu za Tivat i njegove građane”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve