Ponedjeljak, 24 Juna, 2024
Rubrika:

Gorčević: Vlada uspješno završila posao na ispunjenju svih mjerila za dobijanje pozitivnog IBAR-a

Ona je apelovala na Skupštinu da bude odgovorna te da po hitnom postupku uvrsti ove zakone na dnevni red, kako bi, kaže, na vrijeme bili izglasani

Ministarska evropskim poslova Maida Gorčević saopštila je danas da je Vlada Crne Gore završila posao na ispunjenju svih mjerila za dobijanje pozitivnog IBAR-a.

“Sa velikim zadovoljstvom želim da saopštim da je Vlada uspješno završila posao na ispunjenju svih mjerila za dobijanje pozitivnog IBAR-a. U izuzetno kratkom roku uspjeli smo da odradimo ogroman posao, da završimo niz obaveza, usvojimo set Ibar zakona, donesemo strateška dokumenta u oblasti poglavlja 23 i 24, a posebno sam ponosna na sjajnu saradnju sa kolegama ministrima Danilom ŠaranovićemAndrejem Milovićem i Tamarom Vujović“, napisala je Gorčević u objavi na mreži X.

Ona je apelovala na Skupštinu da bude odgovorna te da po hitnom postupku uvrsti ove zakone na dnevni red, kako bi, kaže, na vrijeme bili izglasani.

“Dobijanje pozitivnog IBARa nam je na dohvat ruke. Vjerujem da će svi činioci ovog procesa shvatiti značaj ovog koraka za pregovarački proces i evropsku budućnost Crne Gore”, stoji u objavi ministarke.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve