Subota, 27 Jula, 2024
Rubrika:

GI 21. maj: Mandić i Knežević gledaju da što više naude vlastitoj zemlji

''Prije nego ih Vučićev kleptokratsko-nacionalistički režim 'sažvaće i ispljune' ove dvije marionete nastaviće da glume tzv. avgustovske tribune''

Anticrnogorska i antievropska politika u Crnoj Gori trenutno se oslanja na dvije ličnosti koje su na povocu psihotičnog nalogodavca iz Beograda. Mandić i Knežević gledaju da što više naude vlastitoj zemlji, da Spajićevu deklarativnu prozapadnu orijentaciju izvrgnu ruglu i da se dočepaju izvršne vlasti ne bi li zaposlili i svog posljednjeg nesposobnog aktivistu, kažu u Građanskoj inicijativi GI 21. maj.

“Prije nego ih Vučićev kleptokratsko-nacionalistički režim “sažvaće i ispljune” ove dvije marionete nastaviće da glume tzv. avgustovske tribune. Pritom, kao rezervnu logistiku, razgranata beogradska agentura uvijek ima na raspolaganju i cijeli niz Jokovića, Abazovića, Danilovića i sličnih političkih otirača”, tvrde u GI 21. maj.

Dodatno je, tvrde, osnažuje i Predsjednik “bez zemlje” koji je još uvijek pod impresijom zbog Vučićevih degustacija sajamskog vina.

“Kada im dodamo i Bečićeve demokrate koji svojom zemuničarskom politikom svakodnevno uranjaju u “pobede a ne podele” onda je jasno u kom pravcu ide Crna Gora. Sva ova galerija opskurnih likova i partija mogla bi se ekspresno počistiti sa političke scene da nije tzv. suverenističkih stranaka koji su njihova posljednja linija odbrane. Diskreditovani i gnjili DPS koji opstaje da bi branio svoje najgore nasljeđe, mahao sa 20 odsto besmislene podrške i pred lakovjernima glumio državotvornog zaštitnika, najpoželjniji je protivnik velikosrpske politike. Još kada tome dodamo i sitne ex-suverenističke i kalkulantske partije koje se “objedinjavaju” pod budnim okom DPS-a onda ne čudi zašto je Šešeljev šegrt na dobrom putu da od Crne Gore napravi vazalnu i devastiranu državu. A to tek neće moći spriječiti ni metiljavi, sinekuristički i dezorijentisani PES”, zaključuu u GI 21. maj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve