Subota, 11 Maja, 2024
Rubrika:

Gegaj: Vuković kao gradonačelnik voljen od strane svih građana Podgorice

Vuković je, po njegovim riječima, vratio viteštvo u upravljanjem Podgoricom, koje se, kako kaže, ogleda na objektivnost, poštenje i držanje date riječi

Ivan Vuković je kao gradonačelnik voljen od strane svih građana Podgorice, ocijenio je funkcioner DPS Nikola Gegaj.

“Uvjeren sam da će on dobiti i podršku svih manjinskih naroda koji žive,rade i koji su život vezali sa Glavnim gradom, jer to zaslužuje. On je skroman u ponašanju, uporan na poslu i uspješan u realizaciji. Nema nijednog kandidata tj. nosioca lista na lokalnim izborima 23. oktobra koji,kao nosilac svoje liste, uživa plebiscitarno povjerenje, ne samo većinskog naroda, nego i manjinskih nacionalnih zajednica i drugih građana”, napisao je on.

Vuković je, po njegovim riječima, vratio viteštvo u upravljanjem Podgoricom, koje se, kako kaže, ogleda na objektivnost, poštenje i držanje date riječi.

“Sve što je obećao je uspješno i ispunio za dobrobit svih građana Podgorice. Ivan Vuković je sam po sebi garancija ljepote, napretka i prosperiteta našeg Glavnog grada i njegovih građana. Glasajmo “SVI ZA NAŠ GRAD”Dr IVAN VUKOVIĆ”, objavio je Gegaj na Facebook-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve