Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

Filipović: URA kao politički sedativ sa opasnim nus-pojavama

Služi da lakše progutamo ovakvu vladu

URA je kao politički sedativ za građansko društvo u Crnoj Gori. Služi da lakše progutamo ovakvu vladu. Ali taj sedativ ima opasne nus-pojave koje mogu ne samo uspavati civilni sektor, nego ga i dokrajčiti, ocijenio je politički analitičar Ljubomir Filipović komentarišući jutrošnju izjavu Filipa Adžića iz URA-e da je ta partija sugerisala mandataru Zdravku Krivokapiću da Vesna Bratić ne bude ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta.

”Smisao politike u Crnoj Gori kako da Bratić bude tu, ali da prevarimo javnost tako što ćemo je skloniti na nižu poziciju:“ne kažem da promijeni Bratić, ali da joj da neku manje vidljivu poziciju. To je i bila sugestija Građanskog pokreta URA- naveo je (Filip) Adžić”. Drugim riječima “nije nama problem Bratićka, znamo se družimo se, nego je isplivala u javnost i pravi nam probleme pa ajde da je skrajnemo neđe malo. Imaće istu platu i beneficije”, napisao je Filipović na svom Facebook profilu.

“URA je tu kao politički sedativ za građansko društvo u Crnoj Gori. Služi da lakše progutamo ovakvu vladu. Ali taj sedativ ima opasne nus-pojave koje mogu ne samo uspavati civilni sektor, nego ga i dokrajčiti”, naveo je Filipović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve