Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

Filipović: Savjet mladima kojima partijski šefovi poturaju saopštenja na potpis da sebe poštuju malo više od toga

Njegov savjet mladima kojima partijski šefovi poturaju saopštenja na potpis je, kako dodaje, da sebe poštuju i cijene malo više od toga, jer iskreno vjeruje da vrijede više od toga

Izvršni koordinator Građanske inicijative “21. maj” Ljubomir Filipović poručio je da će se truditi da “21. maj” ne upadne u zamku da se, kako kaže, valja po blatu i ulazi u ratove saopštenjima sa drugim partijama, koje jedva čekaju da se kao u nekom srpskom reality show-u dohvate i porvaju na oduševljenje pomanitale publike.

On je Demokratama poručio da “ovu pljuvačinu nastave sa DF, Urom i DPS ili sa kim god”, nakon saopštenja odbornice te partije u Skupštini Glavnog grada Tanje Džankić da su zakon, pravda i etika su tri najveća neprijatelja GI “21 maj”.

“21. maj je podnio krivičnu prijavu protiv Demokrata jer su se ogriješili o zakon, jer targetiraju medije i novinare bez osjećaja da sada čine vlast, bez osjećaja odgovrnosti sa sve češće prijetnje koje novinari dobijaju”, napisao je Filipović na Facebook-u.

Njegov savjet mladima kojima partijski šefovi poturaju saopštenja na potpis je, kako dodaje, da sebe poštuju i cijene malo više od toga, jer iskreno vjeruje da vrijede više od toga.

Podsjetimo, Građanska inicijativa 21. maj podnijela prijavu protiv Demokrata zbog neovlašćenog prisluškivanja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve