Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

Filipović: Sada me nazivaju ekstremistom koji pravi liste Srba za odstrjel

Sve ovo je krenulo mojom kritikom Novaka Đokovića zbog njegovog nečasnog, neodgovornog i nesportskog ponašanja pred Australijan open, kao i zbog njegove podrške ekstremnim i korumpiranim političarima u regionu

Dezinformaciona kampanja iz Srbije u stilu Kremlja se nastavlja, kazao je politički analitičar i izvršni koordinator Građanske inicijative “21. maj” Ljubomir Filipović, komentarišući optužbe koje su sa TV Pinka upućene jutros na njegov račun u kojima je označen kao ekstremista.

Voditeljka Jutarnjeg programa na toj srpskoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom Jovana Jeremić pomenula je navodni spisak koji nosi naziv “Kancer lista Srba za odstranjivanje”.

“Na osnovu kojih kriterijuma su se naši pojedinci, dakle, Srbi, našli na crnogorskoj listi crnogorskih ekstremista? Ko je Ljubomir Filipović koji je napadao Novaka Đokovića dok je prolazio pakao u Melburnu”, saopštila je Jeremić u najavi onoga čime će se baviti u Jutarnjem programu.

Gost na tu temu joj je bio lider Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković koji se saglasio sa njenim stavom da je Filipović ekstremista.

“To su pripejd političari ili plaćeni komentatori i analitičari koji, koliko im neko plati, toliko govore o bilo kome. Najmanje se to odnosi na one o kojima govore, a najviše na one koji ih plaćaju”, kazao je Joković.

Tim povodom reagovao je Filipović, ističući da nije pravio nikakve liste za odstrijel.

“Sada me nazivaju ekstremistom koji pravi liste Srba za odstrjel. Sve ovo je krenulo mojom kritikom Novaka Đokovića zbog njegovog nečasnog, neodgovornog i nesportskog ponašanja pred Australijan open, kao i zbog njegove podrške ekstremnim i korumpiranim političarima u regionu. Nikakve liste za odstrijel nisam pravio nego sam pozvao da se ulaz u Crnu Goru zabrani onim stranim državljanima koji podižu tenzije i šire etničku, nacionalnu i vjersku mržnju u Crnoj Gori. A ovo koliko sam ekstremista najbolje je da pitate neke žestoke crnogorske patriote koji mi, iz udobnih mišjih rupa broje krvna zrnca i govore da sam izdajnik i Srbin, vjerujući da će tako da me uvrijede. Parafraziraću Marka Vešovića: “Kada neko hoće da me uvrijedi time što će reći da sam Srbin, ja nakratko postajem Srbin”, poručio je Filipović u svojoj Vajber grupi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
GRAĐANSKI
29.01.2022-22:08 22:08

Đoković je, sporad njegovoga “bodrenja” po Crnoj Gori raznijeh srbočetnika, radikala, klerofašista, popova, primitivaca, balvana itd. još grđa roba no što ste ga Vi g-dine Filipoviću opisali.

RIR
30.01.2022-10:02 10:02

Svakako treba se suprostaviti , zluoptrebi sportiste u službi politike —Vi to radite na dopustiv i časan način da ukažete da je to protiv CG…
Nedavno su stajali bilbordi/propaganda za popis / ,gdje ovaj sportista stoji ispred srpske zastave i porucuje —“ neboj se kazi što si…” Podržao je litije -znači on je “nedavač svetinja “ A trebao bi znati ČIJE SU !
To sve radi jer ga SPC uvlači u njihove podle i prljave igre prekrajanje ISTINA O CG

Nikola
31.01.2022-02:14 02:14

Mogu te svi odreda u dupe poljubit, a nesudjeni djak generacije ti more naduvati jaja kroz frulu. O hrabrosti tursko-ciganske kopilati serva ne treba trositi rijeci. Poznata je njihova hrabrost u genocidima od Kragujevca, Kraljeva, Sandzaka, Srebrenice………