Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Evropa sad: DPS i DF dogovaraju taktiku za diskvalifikaciju Spajića

Iz partije tvrde da Spajić ispunjava sve zakonske uslove za predsjedničku kandidaturu

Članovi Državne izborne komisije iz Demokratske partije socijalista i Demokratskog fronta pregovaraju kako da diskvalifikuju kandidata Evrope sad Milojka Spajića, koji ispunjava sve zakonske uslove za predsjedničku kandidaturu, tvrde u ovoj partiji.

Postoje, ističu, tri scenarija koja se dogovaraju.

“Prvi je da DF bude navodno uzdržan. Drugi, da članovi iz DF-a ne prisustvuju sjednici. I treći da prljavi posao u ime njih odradi neko od preostalih članova DIK-a, kako bi pred javnošću ovog puta DF ostao čist. Dakle, onaj član koji bude protiv kandidature ili uzdržan, te ne bude prisustvovao sjednici, odigraće na račun razrađenog scenarija”, ističe ovaj pokret.

Kako su dodali, od 11 članova, odluku o kandidaturi donosi većina prisutnih.

“Imajući u vidu da su članovi DIK-a iz redova DPS-a i DF-a već jednom zajedno i po dogovoru nezakonito uvukli u cijelu priču organe drugih država, te imaju selektivan odnos prema predsjedničkim kandidatima, onda nas ni ubuduće neće čuditi zajednička saradnja i odluke na uštrb zakona Crne Gore”, zaključuje se u saopštenju Pokreta Evropa sad.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
17.02.2023-09:58 09:58

Opet lažete, daj stanite malo, barem jedan minut ne lažite…

Safet
17.02.2023-12:13 12:13

Zahvaljujuci GOSPODINU MEDOJEVICU i nikom vise on je jedini koji bi stao na put ovakvijem koji nas smatraju BUDALAMA  i da nam uniste CG  Medo da nam je zdrav i ziv bez obzira ko pobijedi  uzeti ga za koalicionog partnera i strogo ga za MINISTRA POLICIJE POSTAVIT !

RIR
17.02.2023-16:58 16:58

…DPS I DF —dogovarali taktiku za diskvalifikaciju -a ti “jadnik” ni kriv ni dužan…
A svi protiv tebe —-lažovčino bez srama i stida….