Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

Erdogan poželio dobrodošlicu Mandiću u Tursku

Turkish Radio and Television World Forum, koji se godišnje održava od 2017. godine, okuplja visoke državne zvaničnike kao i čelne ljude uspješnih međunarodnih kompanija

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić susreo se sa predsjednikom Republike Turske Redžepom Tajipom Erdoganom na Turkish Radio and Television World Forum 2023 koji se održava u Istanbulu, saopšteno je iz Slupštine Crne Gore.

U kratkom saopštenju Skupštine dostavljenog medijima navodi se da je ovom prilikom Erdogan Mandiću poželio dobrodošlicu u Tursku.

Turkish Radio and Television World Forum, koji se godišnje održava od 2017. godine, okuplja visoke državne zvaničnike kao i čelne ljude uspješnih međunarodnih kompanija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
solo
09.12.2023-11:59 11:59

E moj Erdogan. Poželio si dobrodošlicu nečojku, koji još nije iscrpio želju da skida trurske glave! Crnogorci i Crnogorke, koji, čiji su preci vjekovima ratovali sa Turskom i sa njom se u časnoj borbi rastali, toga čojeka kojega ti srdačno pozdravljaš, smatraju svojim najvećim krvnikom!

Tara
09.12.2023-18:50 18:50

Gospodine Erdogane..kod vas su pucisti zavrsili u zatvoru..a vi naseg antidrzavnika pucistu primate..kao da se nista nije desilo…Sramno!