Petak, 24 Maja, 2024
Rubrika:

Dukaj čestitao Dan opštine Danilovgrad: Jedna od najperspektivnijih opština u Crnoj Gori

''Zahvaljujući izuzetnim, prirodnim, poljoprivrednim i drugim potencijalima koje posjeduje Bjelopavlićka ravnica, Danilovgrad je jedna od najperspektivnijih mjesta u Crnoj Gori mjesto u koje se dolazi, a ne odlazi''

Ministar javne uprave Maraš Dukaj, čestitao je 9. decembar, Dan opštine Danilovgrad, predsjedniku Opštine Danilovgrad, Aleksandru Grguroviću, i predsjedniku Skupštine opštine Danilovgrad, Velimiru Đokoviću.

“Ispred Ministarstva javne uprave i u svoje lično ime koristim priliku da vama, građankama i građanima opštine Danilovgrad uputim najsrdačnije čestitke povodom 9. decembra, Dana opštine.

Njegovanjem antifašizma, slobodarstva i najboljih ljudskih vrijednosti, Danilovgrađani su pozitivan primjer. Danilovgradski kraj je postao istorijska uzdanica naše države i njenog državnog bića. Zahvaljujući izuzetnim, prirodnim, poljoprivrednim i drugim potencijalima koje posjeduje Bjelopavlićka ravnica, Danilovgrad je jedna od najperspektivnijih mjesta u Crnoj Gori mjesto u koje se dolazi, a ne odlazi.

Efikasna valorizacija mnogobrojnih resursa podrazumijeva obezbjeđivanje boljih uslova za građane, povećanje životnog standarda i bolju budućnost za sve nas.

Danilovgrad nije samo jedan od istaknutih razvojnih centara u Crnoj Gori, već je, između ostalih po uspjehu prepoznatih obrazovnih insistucija poznata i kao grad u kome se ne slučajno, nalazi Policijska akademija. To je moderna insistucija izrasla u visedecenijskom naporu, da policijsko obrazovanje dostigne najsavremenije standarde.

Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom opštini Danilovgrad u oblasti digitalizacije i unapređenja efikasnosti i dostupnosti javne uprave i poboljšanja kvaliteta javnih usluga kroz modernizaciju i inovacije u javnom sektoru. Sa jasnim uvjerenjem da će Danilovgrad nastaviti svoj razvoj u kontinuitetu, još jednom vam čestitam Dan opštine”, kazao je Dukaj u čestitki.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve