Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Tužno je gledati propadanje Zete dok se DF i Demokrate sprdaju sa građanima

Kako su ocijenili, danima je ukupna javnost svjedočila međusobnim optužbama na relaciji DF-DCG ko je kriv za ovakvo stanje i ko će koga i kada smjenjivati, a sve to uz komične pokušaje involviranja DPS-a u kompletnu priču

Današnji čin nedolaska na sjednicu odbornika DF-a koji su sjednicu i inicirali i neodržavanje iste zbog nedostatka kvoruma, do kraja su ogolili stanje u kome se nalazi aktuelna vlast u Zeti, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Zeta.

Kako su ocijenili, danima je ukupna javnost svjedočila međusobnim optužbama na relaciji DF-DCG ko je kriv za ovakvo stanje i ko će koga i kada smjenjivati, a sve to uz komične pokušaje involviranja DPS-a u kompletnu priču.

“Građani Zete su, sad je već kristalno jasno, imali prilike da vide na koji način je nova politička “elita” u Zeti iskoristila svoju šansu, nakon odlaska DPS-a, koji je u prethodnih 15-ak godina u Zetu uložio gotovo 70 miliona eura”, kazali su iz DPS Zeta.

Za pola godine, dodaju, gradska uprava nije formirala niti jedan organ, Zeta je zatrpana otpadom, potpuno razorene saobraćajne infrastrukture i opština koja se nalazi u dubokoj političkoj krizi.

“Ovim putem želimo da im jasno poručimo – DPS vam ne predstavlja prepreku niti u jednom segmentu funkcionisanja kako bi makar krenuli da bilo šta radite. Ne brukajte Zetu, ne sprdajte se sa građanima koji su vam dali podršku. Prekinite ovu agoniju, jer je svima jasno da se iz ovakve situacije može izaći na samo jedan način – kroz vanredne lokalne izbore koji bi omogućili da Zeta kao opština profunkcioniše i dobije pristojnu, sposobnu upravu koja bi opštinu vodila putem onog razvoja koji je stao unazad pola godine”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve