Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

DPS: Realizacija Izbornog programa pokazatelj odgovorne politike DPS-a i odnosa prema građanima Bara

Opštinski odbor DPS Bar, održao je sjednice partijskih organa na kojima su sumirani rezultati rada partije i lokalne samouprave u proteklom četvorogodišnjem periodu

Opštinski odbor DPS Bar, održao je sjednice partijskih organa na kojima su sumirani rezultati rada partije i lokalne samouprave u proteklom četvorogodišnjem periodu.

“Za Izvještaj o realizaciji Izbornog programa DPS Bar 2018-2022., koji je prezentovao predsjednik Opštine Dušan Raičević, a sa kojim smo pred građane Bara izašli uoči izbora 2018. godine, na osnovu čega su nam ukazali povjerenje, sa zadovoljstvom možemo konstatovati da je u najvećoj mjeri realizovan”, naveli su iz DPS Bar.

Gotovo svi projekti u nadležnosti lokalne samouprave, dodaju iz DPS,  na čelu sa predsjednikom Raičevićem, završeni ili su u završnim fazama realizacije.

Rezultati postignuti u proteklom četvorogodišnjem periodu, kako kažu iz barskog DPS, “ulivaju nam povjerenje i optimizam, i daju podstrek za budući rad”.

“Uspješna realizacija Izbornog programa, jasan je pokazatelj odgovorne politike DPS-a i odnosa prema građanima Bara, koji će nastaviti da prepoznaju kvalitet, i još jednom nam daju priliku da i u narednom četvorogodišnjem periodu budemo nosioci političke odgovornosti i nastavimo realizaciju razvojnih projekata, u korist svim građanima Bara”, istakao je predsjednik Opštinskog odbora DPS Bar, Mladen Đuričić.

Na sjednici je, kako su istakli, konstatovano da Bar turističku sezonu i goste “dočekuje spremno zahvaljujući dobrom i organizovanom radu Opštine Bar i opštinskih službi”.

“Pored sumiranja rada lokalne samouprave i realizacije Izbornog programa, na sjednici Opštinskog odbora izabrani su Operativni i Izborni štab u cilju priprema za lokalne izbore koji nas očekuju na jesen”, naveli su iz DPS.

Napominju, da je kancelarija Opšinskog odbora DPS-a Bar otvorena za sve građane i građanke Bara, koje su ovom prilikom pozvali  da svojim predlozima i sugestijama daju doprinos daljem unaprijeđivanju politike partije i budućem razvoju tog grada.

Sjednicama su pored rukovodstva partije na lokalnom nivou, prisustvovali koordinatori ispred Predsjedništva i Izvršnog odbora DPS Crne Gore, Danijel Živković i Nela Savković Vukčević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve