Subota, 27 Jula, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Iz tih fotelja u koje ste se udobno smjestili, izbornom pobjedom ćemo vas izvrnuti

''Inače gdje su god kadrovi ove partije zaposjeli fotelje, tu su zakoni, Ustav i drugi akti mrtvo slovo na papiru, počevši od predsjednika Opštine, direktorica Željezare, Solara, Agencije za projektovanje i planiranje, umjetničkog direktora Pozorišta, direktorice Opšte bolnice, pojedinih obrazovnih ustanova''

Iako kažu nikada se ne raspravljajte sa nekim ko vjeruje u svoje laži, radi crnogorske javnosti odgovorimo na još jednu karikaturu od saopštenja gospode iz NSD-a, poručuju iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić.

“Znamo mi da se gube u lažima, pa tako sami sebe u kratkom roku, između dva saopštenja, demantovaše. Prvo saopštiše kako za vrijeme prethodne vlasti nije uvećana proizvodnja električne energije ni za jedan kilovat, a onda u narednom saopštenju kažu: da uradili ste te male hidroelektrane koje su uništile biodiverzitet pojedinih područja. Pa da li je urađeno ili nije”, naveli su u iz nikšićkog DPS u reagovanju.

Dogovorite se sami sa sobom, jažu, “jer ispadate smiješni i neuki”.

“Pritom optužujete Đoka Manojlovića, koga je postavio lično Milutin Đukanović, pa se sad ograđuju od čovjeka kojem su upravo kadrovi NSD-a stavili profesionalnu omču oko vrata. O katastrofalnom vođenju energetskog sektora, od strane pomenute stranke, ne govori samo DPS, to vam, gospodo, kaže i resorni ministar, pa pitajte njega je li to politikantska konstrukcija.

Inače gdje su god kadrovi ove partije zaposjeli fotelje, tu su zakoni, Ustav i drugi akti mrtvo slovo na papiru, počevši od predsjednika Opštine, direktorica Željezare, Solara, Agencije za projektovanje i planiranje, umjetničkog direktora Pozorišta, direktorice Opšte bolnice, pojedinih obrazovnih ustanova, itd, itd. A kada pominjete Kavački klan, koji je kako kažete bio vaš protivnik na lokalnim izborima, da vas podsjetimo da je vaš funkcioner u Spužu, kao pripadnik pomenutog klana, možda ste se upravo borili protiv njega kao nedavno u Budvi. Andrijevicu, vam nećemo ni pominjati”, naglasili su iz DPS.

Zapravo, prema njihovim riječima, pitanje je da li se on više “smatra vašim, jer ste se istog odrekli i ostavili ga samog da čami u tami, viteški – nema šta, čim su stvari krenule nizbrdo”.

“Ali hoćemo pomenuti kriminalne klanove iz Beograda, koji su aktivno učestvovali u “bici za Nikšić”, od kojih su neki sada iza rešetaka, neki ubijeni u mafijaškim okršajima, a neki se bave rasvjetom. Na kraju, davno je rečeno da jedini porok koji se ne može oprostiti licemjerje. Zbog vašeg licemjerstva, vaših bezočnih laži i raznoraznih petljavina, vaših prevarnih i manipulativnih radnji, kojima ste nanijeli nesagledivu štetu građanima, dok ste na vrijeme, oprostite se od fotelja u koje ste se udobno smjestili, jer će vam izborni rezultat kazati da smo vas – ne s istima prevrnuli, nego iz istih izvrnuli”, zaključuju iz nikšićkog DPS u reagovanju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve