Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Građani da kontaktiraju naš pravni tim ako uoče nepravilnosti

Telefonske linije biće otvorene od 8 do 20 časova svakog dana, a građani koji im se obrate ostaće u potpunosti anonimni, pri čemu će se pravni tim Demokratske partije socijalista baviti podnošenjem prijava

U cilju sprovođenja popisa stanovništva, domaćinstava i stanova bez neregularnosti i opstrukcija, Demokratska partija socijalista, kako su rekli, poziva građane da prijave sve eventualne nepravilnosti koje uoče tokom samog procesa.

“U slučaju da uoče bilo kakvo kršenje procedure od strane samih popisivača ili saznanja da postoje druge povrede koje bi mogle ukazati na neregularnost procesa, građani mogu da im se obrate.

Telefonske linije biće otvorene od 8 do 20 časova svakog dana, a građani koji im se obrate ostaće u potpunosti anonimni, pri čemu će se pravni tim Demokratske partije socijalista baviti podnošenjem prijava. Naša je dužnost da se tokom realizacije popisa postaramo da on prođe bez bilo kakvih nezakonitosti, a što je u interesu cjelokupnog društva”, saopšili su iz DPS Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Miki
03.12.2023-23:36 23:36

Evo nude zdrastvenu njegu i obrazovanje po društvenim mrežama, da se izjasne što nisu. Ili da vas kontaktiramo u vezi problema sa softverom, ako baguje, jer vas ovo prvo i ne interesuje.