Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

DPS Glavnog grada: Šaranovićev krajnji domet je nošenje kutija

''Recikliranjem starih prijava, koje su sve odbačene,i providnom medijskom kampanjom, neće uspjeti da diskredituju nekadašnjeg direktora Čistoće Andriju Čađenovića niti činjenicu da je u vrijeme njegovog mandata Podgorica karakterisana kao najčistiji grad u regionu''

Poput svog političkog oca Vuksana Simonovića, koji je svojevremeno nosio nepostojeće dokaze u Bari, Danilo Šaranović, pripravnik-zamjenik je ponio gomilu papira u SDT. Kao što je to bio politički kraj Simonoviću, tako će i ovo biti Šaranoviću, poručili su iz Opštinskog odbora DPS-a Glavnog grada Podgorice.

“Suprostavljane političke strane, ako drže do sebe, sukobljavaju se viteški i argumentima, a kada žele prljavu borbu, onda isturaju Simonovića i Šaranovića i njima slične. Takve prezire svako, čak i oni u čije ime neljudski i lažno optužuju druge. Recikliranjem starih prijava, koje su sve odbačene,i providnom medijskom kampanjom, neće uspjeti da diskredituju nekadašnjeg direktora Čistoće Andriju Čađenovića niti činjenicu da je u vrijeme njegovog mandata Podgorica karakterisana kao najčistiji grad u regionu”, tvrde u podgoričkom DPS-u.

Dodaju da pripravniku-zamjeniku u istragama navodnih zloupotreba je pomogao predsjednik Upravnog odbora koji je osnovnu školu po starom obrazovnom sistemu pohađao 10+ godina.

“Bez bilo kakve vizije i ideje da unaprijede rad Glavnog grada i Čistoće, nekvalifikovani pripravnik i dugometražni osnovac su taman za nošenje kutija i ništa više od toga. Vjerujemo da će nadležni državni organi pokazati otpornost na očigledni progon, lični, politički i medijski, i da će, u slučaju ponovnog ispitivanja nedavno odbačenih prijava, demonstrirati maksimalnu profesionalnost i nepristrasnost”, zaključuju u podgoričkom DPS-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
26.06.2023-14:58 14:58

…prijave SDT za cvijece i indiske orahe i voznja biznis klasom…bas su ga usitnili i spakovali u velike kutije …olos -palili samo 10% zaplijenjenih cigareta ,pa nikome nista…Vladimire , mogu samo sebe da reklamiraju noseci te kutije ,vidjet cemo kako ce čistoca Glavnog grada biti u ovim njihovom trenutku …”svaka nova metla dobro mete…”-pa i ova maloga Šaranovica,
smradovi ,četnici crvenih kravata ,ološi…

COL
27.06.2023-07:33 07:33

Očekuje se da na vratima SDTa osvane objava ,, Špijune primamo samo srijedom jer moramo nešto pametno raditi”.

Cetinje
27.06.2023-12:02 12:02

Napisah ja juče što se tiče familije Šaranović, bili i ostali špijuni,podrepnici i nesoji,pa prema tome po onoj starocrnogorskoj “dje će kruška,no pod krušku”tako i “žalosni”Danile Šaranović,blago domu s njim,ne kopa se kuća kazmom.