Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Dok iz vlasti pričaju o kandidaturi za Evropsku prijestonicu kulture, u Nikšiću ”cvjetaju” divlje deponije

''Neka se lokalni vlastodršci, sad pred kraj mandata, pozabave onim osnovnim – higijenom u gradu, jer priliku za sljedeći mandat zbog vlastite bahatosti, neznanja, javašluka sigurno neće dobiti''

U centru grada, u Ulici Živka Nikolića, u Nikšiću, u kojem lokalne vlasti tvrde da je spreman da bude Evropska prijestonica kulture, dočekaće vas gomile i gomile smeća, poručili su iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić.

Shodno tome, prema njihovim riječima, stiče se utisak da ovom gradu, zahvaljujući “nesposobnosti” lokalne samouprave i nadležnog preduzeća, više priliči nagrada za, kako kažu, “šampiona u nelegalnom odlaganju otpada nego titula kulturnog centra, i to ni manje, ni više, nego evropskog”!

“Nije Komunalno jedino što u gradu pod Trebjesom ne funkcioniše, ali pomenuto lokalno preduzeće jeste odgovorno jer u Evropu stiže slika o Nikšiću koji je prljav i Nikšiću u kojem prijeti zaraza zbog neizvršenja obaveza iz njegove nadležnosti. Neka se lokalni vlastodršci, sad pred kraj mandata, pozabave onim osnovnim – higijenom u gradu, jer priliku za sljedeći mandat zbog vlastite bahatosti, neznanja, javašluka sigurno neće dobiti”, saopštili su iz nikšićkog DPS.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Pe Pera
19.03.2024-20:55 20:55

Pa vi ste živi? No kad će Milo u Spuž?