Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Demokratama se bavimo samo uzgred

,,Kad god Demokrate uključe svoj čuveni softver za sklapanje saopštenja, javnost je suočena s gomilom nabacanih riječi bez nekog smisla, koje odišu bahatošću i agresijom''

Kad god Demokrate uključe svoj čuveni softver za sklapanje saopštenja, javnost je suočena s gomilom nabacanih riječi bez nekog smisla, koje odišu bahatošću i agresijom. Mi se njima bavimo uzgred, a oni to shvate ozbiljno. Jer zašto bi se bavili rezervnom postavom Demokratskog fronta kad je tu prvi tim, saopštili su danas iz Demokratske partije socijalista DPS.

foto DPS

“Neka ih zove i Amfilohijeva rezervna postava, ali sve je to isto. I oni znaju da ne samo mi, nego da cijela javnost zna ko su oni. Koliko god se pretvarali i skrivali u građansko ruho, njih samo treba pustiti da uživaju u sopstvenim performansima i komadima sa pjevanjem i pucanjem. I u ubjeđenju da nešto znaju o političkom marketingu, koje ih drži još od lokalnih izbora 2014, kada su nastupali pod okriljem SNP-a. Nije im bilo dovoljno do sad da shvate da im poslije svakog spota rejting strmoglavo pada, u što su se uvjerili još 2017. nakon bruke sa omalovažavanjem žena i LGBT populacije, nego im treba novo blamiranje sa kafanskim šmekom”, navode u DPS-u.

Izgleda da se, kako kažu, to dopada samo Bečiću, Lekiću, Bogdanoviću, partijskom podmlatku poput Ćirovićke i sličnima.

“Mišljenje građana ih svakako ne zanima, ne dopire do njih, jer su po društvenim mrežama zablokirali sve neistomišljenike i zaključali komentare na svoj promo sadržaj na jednom portalu. Što i priliči kvazi-demokratama. Mogu oni o sebi misliti šta hoće, ali oni su opoganili crnogorsku političku scenu šešeljevsko-radikalskim jezikom, neprimjerenim crnogorskom mentalitetu. Ako i po čemu ostanu upamćeni u političkom životu Crne Gore, biće po tome što nikad nijesu poštovali ni svoje slogane”, poručili su iz DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve