Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

DPS Bar: Spremni za novi četvorogodišnji mandat

Nakon sumiranja rezultata prethodnog četvorogodišnjeg perioda, dogovoreni su, shodno prioritetima koje su iznijeli mještani, planovi za novi mandat čiji će nosilac zasigurno biti Demokratska partija socijalista

U Mjesnom odboru Bar V održan je sastanak, kojem je prethodio obilazak te mjesne zajednice, na kojem su vođeni razgovori sa mještanima i domaćinima.

“Početak kampanje za lokalne izbore u Baru nije slučajno počeo baš od ovog mjesnog odbora – on pokriva područje u kojem godinama unazad živi vizija Demokratske partije socijalista – multinacionalna i multikonfesionalna sredina, koja se planski i infrastrukturno razvija”, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora DPS Bar.

Nakon sumiranja rezultata prethodnog četvorogodišnjeg perioda, dogovoreni su, shodno prioritetima koje su iznijeli mještani, planovi za novi mandat čiji će nosilac zasigurno biti Demokratska partija socijalista.

“Svojim prisustvom sastanku upriličili su predsjednik OO DPS Bar, Mladen Đuričić, Dušan Raičević, kao i koordinator ispred Predsjedništva DPS Crne Gore za Bar, Danijel Živković“, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve