Utorak, 14 Maja, 2024
Rubrika:

DPS: Ako nekome zafali dlaka s glave, odgovorna je isključivo Vlada

U saopštenju koje potpisuje Komisija za bezbjednost poručuje se da je ''jalov pokušaj da, zatečeni u kompleksnoj situaciji, koju ste sami proizveli, amnestirate sebe tako što ćete krivicu prebaciti na drugog''

,,Iako poznajemo kapacitete Vlade i njenog premijera, nadali smo se da u zemlji koja gori i bukvalno, gdje je korona van svake kontrole nadležnih, a nezaposlenost na istorijskom maksimumu, postoje zadaci višeg prioriteta od loše interpretacije i dopisivanja autorskih tekstova”, navode iz Demokratske partije socijalista.

U saopštenju koje potpisuje Komisija za bezbjednost poručuje se da je “jalov pokušaj da, zatečeni u kompleksnoj situaciji, koju ste sami proizveli, amnestirate sebe tako što ćete krivicu prebaciti na drugog”.

“Gluvi ste danima na dobronamjerna upozorenja i savjete, da se okanete podilaženju jednoj vjerskoj zajednici i da svoje izjave i postupke uskladite sa činjenicom da ste izvršna vlast u zemlji u kojoj žive građani različitih nacija i konfesija.”

“Pokušajem da različitim postupcima ponizite Crnogorce ali i manjinske narode, doveli ste sebe u situaciju koju umjesto da rješavate konstruktivno, danima ignorišete. Žao nam je, ali ovog puta ste vi odgovorni za sve. Nema više alibija u bivšoj vlasti.

Dogodi li se bilo šta, bude li ijednom građaninu Crne Gore falila dlaka sa glave, bez obzira na njegovo političko ili vjersko opredjeljenje – biće to isključivo vaša odgovornost”, zaključuju iz DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve