Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

DNP odgovorio DPS: Obala Morače za koju ste vi zabrinuti više liči na pustinju nego na obalu nekad atraktivne rijeke

Da ste mislili o Zeti, dodaje Rašović, ne biste dozvolili dok ste bili vlast da nas otrovi iz bazena crvenog mulja zaspipaju čim vjetar dune i nas i vaše rodno selo, mada nisam siguran da ga se niste odrekli ili baš ne vjerujem da tamo često dolazite čim se ovako ophodite prema Zeti

Predsjednik kluba odbornika DNP Zeta  Vesko Rašović reagovao je na izjavu Andrije Klikovca, odbornik DPS-a u Skupštini Glavno grada ističući da kadrovi DPS iz Zete nastavljaju sa dugogodišnjom praksom da rade protiv interesa Zete i Zećana.

“Da u Zeti nije bilo ljudi koji su radili protiv njenih interesa danas ne bismo imali problem kolektora u Botunu. Nadam se da je takvih kao što je bivši Zećanin Andrija Klikovac malo, posebno se nadam da će Zećani svoje sugradjane dočekati onako kako zaslužuju. Razumijem vaše ogorčenje jer ste shvatili da su vam gradjani Zete okrenuli ledja i da ne možete i da nećete više nikad pomoću koverti vrsiti vlast bilo gdje, a posebno ne u Zeti”, poručio je Rašović.

Ističe da pustoš koju je DPS ostavio u Zeti je ogromna.

“Vaša briga nije da se u Zeti neće raditi, nego je vaša najveća briga što znate da će sadašnje rukovodstvo Opštine Zeta napraviti veliku razliku izmedju vašeg nerada i našeg rada koje će Zetu unaprijediti u svakom pogledu, a u značajnom dijelu i u pogledu ekologije gdje ste vi desetinama godina stavljali glavu u pijesak, da ne vidite devastaciju Zete”, kaže Rašović.

Da ste mislili o Zeti, dodaje Rašović, ne biste dozvolili dok ste bili vlast da nas otrovi iz bazena crvenog mulja zaspipaju čim vjetar dune i nas i vaše rodno selo, mada nisam siguran da ga se niste odrekli ili baš ne vjerujem da tamo često dolazite čim se ovako ophodite prema Zeti.

“Obala Morače za koju ste vi zabrinuti više liči na pustinju nego na obalu nekad atraktivne rijeke koja je prolazila kroz Zetu. Nadam se da ćemo Zetu sačuvati od dobrotvora poput vas, a Zećani će znati da svakog postave na svoje mjesto pa i vas”, poručio je on. .

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve