Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Đurović: URA podržala Bečića jer nije iznenadna pojava već konstanta na političkom nebu

URA je podržala Aleksu Bečića jer nije iznenadna pojava već konstanta na političkom nebu Crne Gore koji se godinama borio zajedno sa UROM za bolju Crnu Goru, poručio je ministar ekonomskog razvoja i turizma u tehničkom mandatu Goran Đurović u odgovoru predsjedničkom kandidatu pokreta “Evropa sad” Jakovu Milatoviću.

Ministar je reagovao nakon šo je Milatović ocijenio da je odlazeći premijer Dritan Abazović, koji je ujedno i lider GP URA, podržao Bečića zbog kratkoročnih interesa.

“URA je podržala Aleksu Bečića zbog dugoročnog interesa Crne Gore a to je stvaranje jakog građanskog bloka kao garanta stabilnosti.  URA je podržala Aleksu Bečića jer nije iznenadna pojava već konstanta na političkom nebu Crne Gore koji se godinama borio zajedno sa UROM za bolju Crnu Goru”, napisao je Đurović u objavi na Twitter-u.

URA i Demokrate su, po njegovim riječima, pokazale “zrelost da prebrode razlike i pokažu odgovornost”.

“Nadam se da će mladi kolega Jakov Milatović shvatiti da je u ovom trenutku najpotrebnije da CG dobije novog predsjednika”, naveo je Đurović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sejo
11.03.2023-17:17 17:17

URA i Demokrate“Nadam se da će mladi kolega Jakov Milatović shvatiti da je u ovom trenutku najpotrebnije da CG ne dobije novog predsjednika”, naveo je Đurović. !!