Subota, 27 Jula, 2024
Rubrika:

Đurašković: SDP će podnijeti krivičnu prijavu protiv Vraneša zbog nepoštovanja države

''Pored krivične odgovornosti, Vraneš treba da snosi i političku, ukoliko ima išta građansko, evropsko i crnogorsko u partijama koje su ga izabrale za predsjednika, a to su Demokrate, PES, URA i PZP, tako da očekujemo da se pokrene proces njegove smjene''

Socijaldemokratska partija će podnijeti krivičnu prijavu protiv predsjednika Opštine Pljevlja Daria Vraneša, koji će odgovarati za nepoštovanje države u kojoj ga je zapalo da bude na tako značajnom i odgovornom mjestu, saopštio je nosilac liste “SDP – Za našu kuću, Nikola Đurašković. 

“Pored krivične odgovornosti, Vraneš treba da snosi i političku, ukoliko ima išta građansko, evropsko i crnogorsko u partijama koje su ga izabrale za predsjednika, a to su Demokrate, PES, URA i PZP, tako da očekujemo da se pokrene proces njegove smjene”, kazao je Đurašković.

Takođe, poručuje, sigurni smo da će dežurne apologete i relativizatori i ovaj pokušaj Saoizacije našeg najsjevernijeg grada svesti u priču o dva nacionalizma, ali ukoliko se i dalje bude tolerisalo i ohrabrivalo ovakvo sramno ponašanje, građanska i evropska Crna Gora će se pretvoriti u puke fraze bez stvarne suštine.

“Zbog toga će SDP, svjesna značaja svakog grada u našoj zajedničkoj kući, iskoristiti sva pravna i politička sredstva da Vraneš postane primjer svima koji, nažalost, misle kao on”, zaključuje Đurašković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Kardinal
02.06.2023-15:58 15:58

Na tandaraj Bujo! Ti si sa njima u koaliciji! Burgijaš po Cetinju po vas dan za državne pare da bi pokazao kako više vrijediš! Piiii!