Subota, 25 Maja, 2024
Rubrika:

Đurašković: Prijestonica ponosna na rezultate Pavla Gocevskog

Gradonačelnik Đurašković je čestitao na ostvarenom rezultatu i kazao da su vrata Prijestonice otvorena za dalju podršku.

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković primio je danas učenika trećeg razreda JU „Gimnazija” Cetinje, Pavla Gocevskog koji je, uz mentorstvo profesorice Milene Kaluđerović, osvojio prvo mjesto iz istorije na Državnom takmičenju za 2024. godinu.

Gradonačelnik Đurašković je čestitao na ostvarenom rezultatu i kazao da su vrata Prijestonice otvorena za dalju podršku.

Poručio je da Prijestonica prati i vrednuje rezultate koje naši učenici ostvaruju u oblasti obrazovanja, te da će i u narednom periodu mladi ljudi biti u fokusu gradske uprave.

Učenik Pavle Gocevski i profesorica Milena Kaluđerović zahvalili su gradonačelniku na podršci i kazali da iza ove nagrade stoji naporan rad i disciplina.

Nagrada za osvojeno prvo mjesto na takmičenju najvišeg ranga u državi, Gocevskom je uručena na svečanosti upriličenoj povodom dodjele nagrada najboljim učenicima osnovnih i srednjih škola na Državnom takmičenju 2024. godine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve