Subota, 15 Juna, 2024
Rubrika:

Đurašković: Mandić pokazuje kako njegovo ”pomirenje” izgleda u praksi

''Obični vazal predsjednika Srbije i naša bruka što je predsjednik parlamenta, a nije se udostojio da građanima svoje zemlje čestita Dan nezavisnosti''

Gradonačelnik Cetinja Nikola Đurašković komentarisao je to što predsjednik Skupštine nije čestitao Dan nezavisnosti, navodeći da Andrija Mandić pokazuje kako njegovo “pomirenje” u praksi izgleda.

“Obični vazal predsjednika Srbije i naša bruka što je predsjednik parlamenta, a nije se udostojio da građanima svoje zemlje čestita Dan nezavisnosti. Biće da je sada opet agenda sukoba sa CG, pa je Mandić stao u stroj”, naveo je Đurašković na mreži X.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
22.05.2024-14:57 14:57

…to je onaj Dajerlama koji je mlad koji se sad bavi misaonom meditaciom -doci ce i to na red …sad se bavi vađenjem mlade krtole da postigne dobru cijenu na trzistu …jer onaj Milo iz Spuza ne radi da ga pomogne …/to je onaj Milo kojega poznaje od djecackih dana i “greskom”je u Spuz -zato i ne vjeruje cg sudovima …sad bi vjerovao jer je njihov Milorad u punom kapacitetu TU …!

BobZekovic
22.05.2024-17:29 17:29

Pa Bujo, lako ni je za Mandićevu čestitku. Nijesi reagova što evo 3 čiste godine urnisa Mandić ustav i zakone Crne Gore. Ustvari jesi reagova. Da si Mandiću vjetar u leđa, kad si formira vlast u Cetinje sa izdajnicima Crne Gore, Mandićevim sljedbenicima i obožavaocima. Usput Bujo, sa tim zlonamjernicima, sa kojima si oteo Cetinje Crnoj Gori, nijesi uspio ništa da uradiš pametno i kreativno za Cetinje i Cetinjane. Ostalo ti je još malo vremena Bujo. Viđi da bar nešto uradiš za Cetinje. Raskuj lance kojim je okupator sa tobom okovao oko ojađenog, u crno zavijenog Cetinja i Cetinjana.