Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Đurašković: Dragović umjesto argumentacije broji krvna zrnca, bestidni napad na Hutera dio velikosrpskog orkestra

''Poslanik PES Darko Dragović juče je u Skupštini Crne Gore umjesto argumentacije odlučio da broji krvna zrnca i mjeri osjećaj pripadnosti Crnoj Gori poslaniku Oskaru Huteru''

Gradonačelnik Cetinja Nikola Đurašković najoštrije je osudio, kako je naveo, sraman napad na poslanika DPS-a Oskara Hutera.

“Poslanik PES Darko Dragović juče je u Skupštini Crne Gore umjesto argumentacije odlučio da broji krvna zrnca i mjeri osjećaj pripadnosti Crnoj Gori poslaniku Oskaru Huteru”, ocijenio je on na Facebooku.

Kako je naveo, sa Huterom je u proteklih par godina imao vrlo oštre političke polemike i u Skupštini Prijestonice i u medijima, ali ovakvu vrstu napada na njega najoštrije osuđuje.

“Kao gradonačelnik svih građana ponosan sam što porodica Huter živi i stvara u našem gradu. Crna Gora je dovoljno široka za svu njenu đecu, bez obzira kako se zovu, koje su nacije, koje su vjere ili kakva im je bilo koja druga specifičnost”, poručio je Đurašković.

Na Cetinju su ponosni na sve različitosti, koje smatraju i bogatstvom Crne Gore.

“Ukoliko rukovodstvo PES misli da je ovo sramno obraćanje poslanika Dragovića put u Evropu, onda im moram poručiti da su ovakve izjave put u fašizam i podvajanje građana na one prvog i drugog reda. Ovakve bestidne napade na Oskara Hutera i njegovu porodicu, a ranije našeg sugrađanina Bobana Batrićevića smatram dijelom istog, velikosrpskog orkestra kojem ćemo pokazati da su Cetinje i Crna Gora i jaki i vječni”, zaključio je Đurašković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
klementina
21.01.2024-00:19 00:19

G-din Huter se sam brani svojom gospoštinom i harizmom, što ”napadači” mogu samo da sanjaju i priželjkuju.

Mešani
21.01.2024-00:39 00:39

Nas komentar je : je….e se Sebre .

Marko Koprivica
21.01.2024-10:10 10:10

Četnička horda na gospodina i rodoljuba .
Rezultat je- njihov poraz kao što im je sve!

Tara
21.01.2024-14:51 14:51

Ovaj gospodin Djuraskovic vlada sa demokratima-cetnicima..