Četvrtak, 16 Maja, 2024
Rubrika:

Đurašković: Cetinjanin nemilosrdno udaran pendrecima u Nikšiću

''Naš sugrađanin nemilosrdno je udaran pendrecima od strane više pripadnika policije sa očiglednom namjerom da mu se nanesu teške tjelesne povrede'', naveo je Đurašković na Fejsbuku

Gradonačelnik Cetinja, Nikola Đurašković pozvao je Upravu policije da, bez odlaganja, ispita postupanje svojih pripadnika tokom jučerašnje, kako je kazao, brutalne intervencije u Nikšiću.

“Naš sugrađanin nemilosrdno je udaran pendrecima od strane više pripadnika policije sa očiglednom namjerom da mu se nanesu teške tjelesne povrede”, naveo je Đurašković na Fejsbuku.

U pitanju je, kako je rekao, “nedopustivo i divljačko postupanje”.

“Ovaj slučaj se mora hitno istražiti a pripadnici policije najoštrije sankcionisati. Pozivam i Državno tužilaštvo da odmah reaguje, jer je očigledno da je građanin brutalno pretučen”, zaključio je Đurašković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ma neka ti śekiracija
14.07.2022-12:36 12:36

to ti završeno to će to oposlit koalicioni partner Šole zvani šmrk, on je velji drug sa ministrom, zajedno ste slavili pad mrskih Cetinjaca koji glasahu za još mrskiji DPS….

Tihana
14.07.2022-12:39 12:39

Srećom, postoje snimci!

Iako će Adžić, tskodje vaš sugrađanin sa kojim ste u koaliciji, reći da “nisu bijeni Crnogorci već pećinski nacionalisti”.

BobZeković
14.07.2022-13:05 13:05

Dobro jutro Bujo. A kad ste izdali Crnu Goru poslije izbora na Cetinju, Draginja reće da “nećete sa onima koji kidišu na Crnu Goru”. A vi se ufatiste u kolo sa onima koji ubijaju Crnu Goru. Bujo, pojma o pojmu nemaš. U dubokoj si kominesposobnosti i neznanja prema Crnoj Gori, Crnogorgorcima i Crnogorkama, Cetinjankama i Cetinjanima.Takav kakav jesi ne možeš radit za dobro Prijestonice, njenih građana. o.