Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Đeljošaj: Crna Gora će kompletiranjem Ustavnog suda povratiti liderstvo u EU integracijama, BS pala na testu političke zrelosti

On je pozdravio današnje imenovanje sedmog sudije Ustavnog suda

Nakon zastoja od par godina, korak po korak Crna Gora će povratiti liderstvo u EU integracijama, prvo kroz dogovor o popisu, a danas kompletiranjem Ustavnog suda, saopštio je potpredsjednik Vlade i lider Albanskog foruma Nik Đeljošaj.

On je pozdravio današnje imenovanje sedmog sudije Ustavnog suda.

”Više od dvije trećine poslanika podržalo je danas Faruka Resulbegovića, velika odgovornost za njega a velika čast za Albance. Drago mi je da su svi autentični predstavnici Albanaca i Hrvata glasali za predstavnika manjina u Ustavnom sudu, a žao mi je i što je Bošnjačka stranka ponovo pala na testu političke zrelosti”, naveo je Đeljošaj.

Kako je kazao, u EU – možemo samo zajedno, bez prečica, bez podjela, ali zajedničkim radom, posvećenošću, profesionalizmom i ispunjavanjem svih neophodnih kriterijuma za članstvo -.

”Vrijeme Albanaca je tek počelo, ali ne samo zbog njihove nacionalne pripadnosti, već zbog profesionalizma, znanja i privrženosti državi i evroatlantskim vrijednostima”, zaključio je Đeljošaj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
22.11.2023-21:37 21:37

Izdajnice..!